Loppisrunda

Idag har vi varit på loppisrunda jag och Melvin och mina föräldrar, eller loppisrunda var kanske lite fel uttryckt då vi bara hittade 2 loppisar 🙂 En av loppisarna var riktigt bra och där hittade jag bland annat ett plättlagg samt att min mamma köpte en babuschadocka till mig så nu har jag två stycken. De hade även en helt underbar vagga men eftersom vi inte har någon liten på G och ingen annan är i behov av den så fick den stå kvar… men jag är bra sugen att köpa den och sen ställa på vinden.

Vi åkte även runt lite på väg 223 och hittade en fin liten butik där det även fanns kaffe, vi fikade på Åstugan och där såg vi Anita Wall och Lars Lind (skådisar) samt att vi stannade utanför Sparreholm och åt på ett supermysigt fik/restaurang. Vi tog även vägen förbi Ripsa och där var det rena safarin, vi såg hundratals hjortar som gick och betade och även en liten grävling som låg och tvättade sig under ett äppelträd.

Melvin hade en toppendag för han fick kika på höns, tuppen, bambi och massa roliga saker på loppisen.

4 thoughts on “Loppisrunda

  1. Det där med bra loppisar i Sverige är knepigt men som finne så kan jag glädja mig åt att det verkligen finns bra loppisar där. På söndagar har dem t.o.m livesändningar från olika loppisar, hur bra som helst, men de handlar kanske mer om att det finns en annan loppiskultur där 😀

  2. Det är så roligt med loppisar!
    Älskar att gå runt och hitta fynd…men det gäller absolut att komma på rätt loppis och absolut i rätt tid 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.