Blåbär

Imorse sov Melvin rekordlänge och då var han ändå inte uppe längre än till 20.30 igår (tror han lade sig innan det), jag vaknade av ett sms vid 9-tiden och då gick Nicke upp medan jag mornade mig en halvtimme till. När jag gick upp så försökte jag väcka Melvin men han sov som en stock, låg och snarkade lite. Till slut fick jag liv i honom och då blev det bråttom med morgonbestyren. Kl 10 kom Anna-Karin och Vilmer och då gick vi en sväng upp på skogen, tog längre tid än vanligt för vi hittade massor med blåbär och smultron.

Väl hemma igen så fikade vi och pratade medan barnen lekte och pysslade. Vid 12.30 så gick A-K och Vilmer hem och då lade jag Melvin för en middagslur och han sover än. Sen blir det att åka och handla och posta en massa Traderapaket.

One thought on “Blåbär

  1. Tack för tipset! Jag har bjudit på den andra på tradera mitt alias är astrid006. Tänk vad världen är liten. Bjöd faktiskt på en tidigare idag som gick ut men den som fick den hade nog satt ett högt maxbud så jag chansade på en ny budgivning. Samma person som har bjudit över dig på nivå 4.

    Vilka böcker har du föresten? Jag har syndabekännelser, skrivet i blod, samlaren och själasörjaren. Får väll kanske bita ihop och köpa resten av dem på engelska

    Lycka till med budgivningarna 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.