Vinn baby eller barnkläder

8738_body_rosa_marin_randig8746_t-shirt_la_Milla8762_tshirt_la_Alfons_svartturkos

Nu är det dags för en tävling igen i samarbete med Kidsbutik, vinsterna ser ni ovan. Den som vinner får välja mellan en body i blått eller rosa som finns i stl 50-80 eller en tröja av de som finns ovan. Tröjorna finns i storlek 86/92 – 122/128. Tävlingen avslutas 30 september 2009 och sker genom lottdragning.

För att vara med så vill jag att ni skriver i kommentarerna att ni är med, ni skall även svara på frågan om vilken produkt ni gillar bäst i deras sortiment. (1 vinstchans)

Vill ni ha ytterligare vinstchanser så vill jag att ni länkar till kidsbutik samt till min blogg och använder någon av bilderna ovan (4 vinstchanser). Ni kan kopiera texten nedan om ni vill men se till att länkarna fungerar.

“Jag är med och tävlar om baby/barnkläder hos En Mölnbobos Liv. Kläderna kommer från butiken Kidsbutik. Tävlingen är öppen för alla även er som inte har blogg. Tävlingen avslutas 30 september.”

För att få full pott i vinstchanser så vill jag att ni även lägger till min blogg samt min tävlingsblogg på bloglovin.

Gör ni allt detta så får ni totalt 10 lotter i dragningen. Ni måste skriva om ni lagt till mig på bloglovin samt om ni länkar så vill jag att ni skriver det så jag kan gå in och kolla.

59 thoughts on “Vinn baby eller barnkläder

 1. Jag vill jättegärna vara med och tävla! Tycker om alla Alfonskläderna, skulle jag köpa något till barnen skulle det nog bli pyjamasarna. Om jag vinner skulle jag vilja ha den svarta enfärgade alfonströjan i strl 98/104. Lägger en länk till höger i min blogg. Prenumererar redan på båda bloggarna via bloglovin.

 2. Jag vill gärna vara med! :)Den vita bodyn “Walking body med lamm” är superfin, och min favorit!

  Om jag vinner ska en liten Olivia få den söta bodyn i rosa.

  Håller tummarna!

 3. Hej jag är med och tävlar om fina bebiskläder.
  Jag är 16 år och har precis blivit moster,
  ett bra tillfälle för mig att vinna bebiskläder
  och för alla andra, lycka till!:)

 4. Jag tycker Walking kjol denim baby är jättehärlig 🙂
  Kul att du påminde mig om tävlingen, hoppas nu att min lilla lott räcker för vinst 🙂

 5. Jag vill vara med och tävla =)
  Alfons Åbergs kläderna blev favoriter!

  Jag har länkat här: hhtp://felixmamma.blogg.se/tavlibgar/2009/september/kidsbutik.html

 6. Hej! Jag vill gärna vara med och tävla!
  Alfons Åberg swettisjacka är också min favorit!!

 7. Klart jag vill vara med o tävla. Jag har även länkat på min blogg.
  Jag gillar den randiga tröjan som är med i utlottningen…Randigt är alltid snyggt tycker jag.
  Lena

 8. Hej! Jag vill vara med och tävla och har länkat till tävlingen i min blogg. Jag gillar den marian bodym med randiga ärmar bäst.

 9. Hej håller tummarna hårt på att få något nytt till lillkillen gillade skarpt plysch jackan från alfons
  och skulle jag ha tur önskas svarta millan tröjan i 86/92 /åsa

 10. Hej, jag heter Ylva och jag vill gärna delta i tävlingen!

  Jag brukar själv sticka till småbarn, därför måste jag säga att den stickade Pippi Långstrump-mössan var min favorit på Kidsbutik. Bland tävlingens kläder tycker jag den rosa bodyn var finast, och det är så praktiskt med body 🙂

  Har tyvärr ingen blogg, så detta blir min enda chans. Ha det bra! // Ylva

 11. Hej
  vill självklart vara med och tävla. Skulle jag vinna vill jag nog ha en blå Alfons tröja. Min favorit hos kidsbutik är rosa plych byxor från alfons åberg. Har även länkat i min blogg: familjengranberg.blogg.se

  Hoppas nu bara på lite tur:)

 12. Min pojk skulle bli fin i Alfons Åbergs fina tröja och få många mammor på hans förskola i Stockholm och andra ställen att fråga efter denna .

  Kul jag fann tävlingen av en händelse !!

 13. Jag är med och favoriten är Alfons Åberg set Alfons sportigt elegant så sant.

 14. Hej självklart länkar jag… Måste ju såklart säga PIPPI kläderna och gärna hängsleklänningarna…underbara. MOLLY är just nu ett STORT PIPPI fan…Och kommer till jul inkassera pippi hus och dockor…Kram

 15. Jag vill gärna vara med och tävla med 1 lott!
  Jag gillar overallen “Mikk-line vinteroverall 2 dragkedjor” bäst.

 16. Oj då…tack för att du påpekade det för mig. Jag missade visst det.

  Min favorit är walking stickad “pippitröja”. Dom är underbart fina!
  Men där finns ju såklart massor med fina grejer.

  Hoppas du har en fin helg?
  Kram

 17. Jag vill vara med i tävlingen. Tyvärr har jag ingen blogg så jag kan bara tävla på det här sättet. Mitt favoritplagg är “Walking pyjamasoverall prematur”!

  MVH Jessica

 18. Självklart vill jag vara med och tävla!!!

  Min favoritprodukt är helt klart Walking, älskar deras Bodyes, speciellt Walking Body Monster Grå.

 19. Jag vill också vara med och tävla! Mitt favoritplagg är Pippi Långstrump byxa blå/lime med Herr Nilsson.

 20. Vi ska vara med, länkat på bloggen!!! Vi älskar alla Pippi kläder från Kidsbutik såklart 😉 Har båda dina bloggar på bloglovin redan!!

 21. Hej Anna! Jag hittar inte ditt tävlingsinlägg till MyKidoo-tävlingen, vare sig här eller på din tävlingsblogg.

  När man skriver in en länk direkt i kommentarsrutan på min blogg, försvinner ofta en del därför vore jag tacksam om du kunde skriva in länken till tävlingsbidraget i rutan under kommentarsrutan, den för URL-adress.

  Tack på förhand!

 22. Hej, jag vill va med och tävla!
  Alfons Åberg swettisjacka är min favorit på sidan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.