Jagat bröllopsoutfit

Ibland blir jag så trött på mig själv, jag fick för mig att den outfit jag köpt till morgondagens bröllop inte var bra så idag drog jag från jobbet vid 13.15 och åkte till Farsta Centrum. Jag letade och letade men hittade inget som jag var helt nöjd. Köpte dock en kjol och blus på KappAhl samt två sjalar på H&M. Eftersom jag inte hittade några skor samt att jag kände mig väldigt osäker på KappAhl kläderna så stannade jag även till i Södertälje. Tog en fika med Jenny och sen bar det iväg ut i affärerna. Hittade inget kul i Södertälje heller men ett par vita söta skor blev det. Köpte även ett bälte till Nicke.

Väl hemma så bjöd jag över föräldrarna så mamma fick vara smakråd och hon tyckte att klänningen jag köpt tidigare var finast på mig, däremot så kom vi på att den fina kortärmade blusen jag köpt passade jättebra att ha över klänningen, vill helst inte gå baraxlad. Så nu slutar det med att kjol och sjalar åker tillbaka till affären.

Nu blir det en lugn kväll, Nicke har varit ute och sprungit och har precis duschat så nu blir det lite fredagsmys dvs god mat (tacos) och lite tv-tittande.

Oj, insåg just att jag skrivit ett helt inlägg och inte nämnt sonen *s*, det händer inte ofta. Melvin har varit hemma från dagis idag och istället umgåtts med sin farmor. De har gungat och lekt och sen har även grannflickan Agnes varit förbi. Tack snälla svärmor för att du ställde upp! När jag kom hem var han helt uppe i varv och sen har han farit omkring som en tokig tills för 40min sen när han hamnade i säng. Imorgon skall han vara hos och sova över hos sin mormor och morfar. Han har sovit borta en natt förut och det gick bra så det blir nog inga problem alls.

GLÖM INTE MIN TÄVLING

“Jag är med och tävlar om baby/barnkläder hos En Mölnbobos Liv. Kläderna kommer från butiken Kidsbutik. Tävlingen är öppen för alla även er som inte har blogg. Tävlingen avslutas 30 september.”

5 thoughts on “Jagat bröllopsoutfit

  1. AnnaSv: Kände mig rätt fin. Jag gillar inte heller att köpa kläder, finns liksom inte så stort urval på “tjockisavdelningarna”

    Sandra: Vad kul, jag har mailat dig

    Ulrika: Kikar in lite senare

  2. Hej och grattis!
    Du har vunnit min tävling om en napphållare!
    Ta en titt på mineloshop.blogspot.com där du kan se olika napphållare och trådar, typsnitt m.m.
    Maila mig när du bestämt dig hur den ska se ut.

    Mvh
    Sandra

  3. Jag HATAR att köpa kläder! Speciellt när man måste köpa något nytt och extra fint. Jag är säker på att du kommer bli jättefin i din klänning och nyinköpta blus! =)

    Kram,
    AnnaSv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.