Restaurangbesök

Igår hade jag främmande hela kvällen av Tina, var kul att träffas, det var länge sen sist. Det blir lätt så att man inte ses så ofta när man bor en bit ifrån varandra, trots det är det så lättsamt när man träffas.

Idag efter jobbet så åkte jag in till Stockholm där jag mötte upp världens bästa Camilla. Vi strosade lite på Söder och kikade in i lite butiker innan vi gick till Esperia där vi åt massa god mat. Alltid när vi är där så plockar vi in en massa förrätter och idag blev det blandade dippar, grekisk sallad, saganaki, halloumi och calamares. Supergott. Vi delade även på en moussaka. Sen var vi supermätta men nu är det så att de har världens godaste cheesecake så vi var bara tvungna att ta en kaffe och cheesecake också.

Mätta och belåtna så vandrade vi mot Stockholm Södra där jag tog tåget till Älvsjö där bilen stod parkerad.

Måste helt klart göra om det här lite oftare, är så kul att träffas och prata bort några timmar. Sen var det lite kul att kika i butiker är så less på det som finns i Södertälje.

Nu när jag kom hem så sov Melvin och Nicke stack iväg på en löprunda. Jag har pratat med mamma och tackat henne för att hon hämtade Melvin idag. Hon berättade att han blir som generad när hon hämtar. Lilla sötisen.

3 thoughts on “Restaurangbesök

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.