Ekot

Jag blir så full i skratt åt Melvin, han är så rolig just nu, han härmar allt man säger så det gäller att tänka sig för. Idag så har vi sagt massa kluriga ord och han försöker säga efter, vi har även gått igenom hans dagiskompisar. Sen börjar han försöka berätta saker för oss, han gestikulerar och pekar och pratar.

När jag kom hem så åt vi middag på altanen, blev blandad kompott. Melvin åt riktigt ordentligt och ville även smaka min mat.

När vi ätit så duschade han och Nicke och sen blev det pyjamas och en skvätt välling innan vi gick upp. Då gjorde han nästa roliga grej, han kröp nämligen upp i min säng och drog upp täcket.. När jag frågade vart mamma skulle sova så pekade han bredvid honom. Funderar på att testa och se om han kan somna i vår säng under middagsvilan, vore mysigt att ligga bredvid. Han är inte van att sova i vår säng då han alltid sovit i egen säng, nu kan jag dock tycka att det vore lite mysigt om han kunde ligga och mysa med oss.

Bjuder på en gammal bild från juli-07, satt och kikade lite på gamla kort och tänkte jag kunde pynta inlägget med ett sånt 🙂

857417680_79d9d4a93d

One thought on “Ekot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.