Måndag

Så har måndagen snart gått. Hade min korta dag på jobbet idag och det kändes skönt att få åka hem redan vid 14.15, var och hämtade Melvin på dagis (glad kille som ropade mamma och ville åka hem direkt). På väg hem så stannade vi hos min mamma för hon var barnvakt till Melvins kusin Oliwer. Jag fikade lite och sen så lattjade grabbarna en stund.

Sen hem och göra mat. Melvin var lite ledsen och trött, ingenting var bra och till och med tallriken kastades i golvet, det har aldrig hänt förut. Tog ett snack med honom och kramades, han fick till och med nappen en stund och sen var det bra igen. Vi åt makaroner och köttfärs och mitt i middagen så dyker Oliwer upp så Melvin åt upp och sen busade de som tokar.

Sen blev det fika hos föräldrarna igen och mer bus med killarna. När vi gick därifrån vid 18.30 var Melvin supertrött. Han kom i säng strax efter 19 och somnade relativt fort.

Ikväll har jag spenderat massa tid framför datorn, har haft en hel del uppdateringar och det tar sin lilla tid. Tror jag har lyckats installera den sista nu så kanske hinner jag kika lite på mail och andra bloggar.

2 thoughts on “Måndag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.