Inte en lugn stund

Idag var en dag när jag tänkt ta det lugnt och ligga på soffan och kolla på värdelösa såpor, nähä, det blev inget av med det istället har jag

* Dammsugit nedervåningen
* Diskat
* Möblerat om och röjt hela uteförrådet samt släpat upp saker till klädkammaren som sen skall vidare upp på vinden.
* Plockat och vikt tvätt
* Tvättat en ny maskin
* Klippt lite på äppelträdet
* Lagat mat

På eftermiddagen hann jag sitta ner en stund hos mormor och ta en fika, sen blev det två smörgåsar hemma innan jag packade hela skrindan med återvinningskassar och knallade iväg till återvinningsstationen. Därefter hämtade jag Melvin. När jag kom var de ute och lekte så jag satte mig och pustade en stund. Fick sjunga lite för en ledsen tjej samt ha Vilmer på armen en stund. Sen när vi skulle gå blev båda barnen ledsna igen… inte lätt att vara nya barn på dagis. På hemvägen så tog vi vägen förbi grävmaskinerna så Melvin fick titta.

Väl hemma så var vi ute och när vi kom till lekparken så var en granne där med sin 1-åring. Vi satt och snackade och sen bjöd jag in henne på fika. Vi satt och snackade och barnen donade med alla leksaker. Vid 16.15 gick hon hem och jag började med maten.

Melvin var ute och lekte med Agnes och Ludde en stund innan det var matdags, efter maten var han trött och satt och tittade på något tv-program på Barnkanalen (tror inte jag sett honom sitta still så länge framför tvn nån gång förut).

Imorgon blir det jobb igen och då skall vi ha avdelningsmöte så det kommer kollegor från Norge och Danmark. Blir en dag med möten både på kontoret och hos Handelsbanken i stan. På kvällen blir det middag på Helenes krog.

3 thoughts on “Inte en lugn stund

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.