Strängnäs Marknad

Idag har vi varit i Strängnäs på knallemarknad, det var hur stort som helst och massor med folk. Var helt omöjligt att hinna titta på allting. Melvin fick sitta i vagnen men när det blev mindre folk så fick han gå. Han är blixtsnabb så han skulle snabbt kunna försvinna. Nicke köpte lite korvar och min mamma som var med köpte lite rökt skinka.

Det var lite jobbigt för oss då vi kom till lunchtid, fanns nämligen ingenstans att äta, var fullt överallt. Som tur var så fanns det en del korvstånd så det blev kokt korv för att stilla hungern. När vi var på väg mot bilen så genade vi genom tivolit och det var inte en bra idé… Melvin fick syn på bergochdalbanan (larven) och ville åka, men det var sån kö att vi inte kunde ställa oss där. Han grät hjärtskärande då han inte fick åka. Som tur var så gick vi förbi ett stånd där de sålde sydamerikanska flöjter så han fick en sån att roa sig med.

När vi kom hem så var det familjemys på övervåningen, Nicke kolla tv och vi joinade honom… Melvin lekte även i sitt rum. Jag bar upp en hel del av hans leksaker igår så nu har han bara lite på nedervåningen.

Sen blev det fika och lite bus innan Melvin gick och lade sig. Nu sitter vi och kollar på fotbollen.

Missa inte alla mina barntävlingar <------------------

6 thoughts on “Strängnäs Marknad

  1. Jag har fått dom av min pappa, jag kan fråga honom men han är i spanien nu och kommer nästa vecka men kommer jag ihåg så kan jag fråga när han ringer.

  2. Bra du påminde mig, har jag alldeles glömt publicera Vinnren drogs och är kontaktad, kanske borde sätta ut vinnaren, men känns lite sent nu då det var två veckor sedan… men kanske jag borde!? =) Kram

  3. hej jag undrar vart man ser vilka som vunnit i dina tidigare tävlingen som avslutades ex den 30 september. Har letat men hittare det inte nånstans. Tacksam för hjälp då det alltid är kul att se vem den kycklige vinnaren är.

    ha det bra
    Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.