Tävling/Utlottning: Vinn en necessär i retrotyg

I samarbete med SYGALEN så lottar jag nu ut en av hennes necessärer i lite större modell. Den är sydd i härligt retrotyg.

De saker hon sytt och lagt ut på bloggen är i många fall till salu så är det något ni blir förtjusta i så lämna en kommentar i hennes blogg.

3870895827_422abe2c99

Alla kan vara med och tävla, ingen blogg behövs. Detta är den perfekta presenten om ni inte själva har behov av en necessär. Tävlingen avslutas den 15/12 så kanske kan det bli en fin julklapp?

Här kommer reglerna

1. För en vinstchans så vill jag att ni besöker SYGALEN och kikar på hennes foton/blogginlägg och säger något som ni tycker är fint. Ni kan antingen se vad fotot heter genom att ha musmarkören över kortet eller så kan ni skriva vilket inlägg som ni hittade något fint i.

2. För 5 extra vinstchanser tag texten nedan samt bilden och lägg på er blogg, se till att alla länkar fungerar. Ni som inte har blogg kan istället maila ut texten och gärna bilden till 5 av era vänner. Glöm inte att sätta mig som CC i mailet info@annakarlsson.se

“Jag är med och tävlar hos En Mölnbobos Liv om en necessär i retrotyg från SYGALEN, alla kan vara med och tävla även ni utan blogg. Tävlingen avslutas 1 december 2009″

Lycka till

34 thoughts on “Tävling/Utlottning: Vinn en necessär i retrotyg

 1. Jag är gärna med och tävlar! Superfräck neccessär!

  Jo, jag har en dille på neccessärer och min favorit utöver den man kan vinna är mini. Fina applikationer!

 2. Hejsan!

  Jag vill gärna vara med och tävla här.

  HPIM4112 (neccessär med giraffer) är min favorit men självklart vinner jag lika gärna den snygga neccessären som utlottas här!

  Hälsningar Jenni
  jenni.ahlgren@gmail.com

 3. Tack för tipset om en ny tävling.
  Jag gillade necesären för mediciner och den blåa med en giraff på(tror jag det var).

  Ha de gott.

 4. Roligt att du ville vara med i min Rosebud-tävling!
  Ca klockan 14 idag Måndag kommer vinnarna ligga uppe hos mig!

  Glöm inte att kika in för att se om det blev just du!

  Kram

 5. Kan vara bra, klicka på länkbilden jag har under samarbete och välj sedan ägglossningstest i vänstra sidomenyn.
  Kan rekommendera det faktiskt, rätt skönt att veta och hålla liiite ordning sådär, tycker jag iaf.
  Per månad brukar jag använda 4-10st beroende på om den kommer i tid eller inte alls.

  KRama

 6. Necessären för Mina mediciner blev en klar favorit då jag alltid släpar omkring på mediciner hit och dit, både barnens och mina egna.

 7. Grattis!! =) Nu har jag en liten tävling i bloggen där du kan vinna heminredningskit, perfekt nu inför hösten! Delta gärna! 🙂 Kram kram

 8. Jag vill gärna vara med och tävla!
  Mina favoriter är sminkväska/necessär med “Rosa bandet-temat. Jättesöta!

 9. Klart jag är med och tävlar, har länkat i min blogg samt att jag har självklart varit inne och spanat i sygalens blogg och det är inte lätt att välja något då allt som vanligt är så himla härligt men necessärerna eller sminkväskorna i rosa är bara så läckra och den med giraffer bara älskar jag.
  Kram kram till er alla
  Della

 10. Klart jag vill vara me =) Tycker om sytt 053 & sytt 054. Gillar retro, starka färger & tydliga kontraster!!! HPIM4120 är även den mycket fin =)

 11. självklart är det trevligt med en påminnelse om tävling…. gillade flera men 066 gillade jag mycket älskar lite retro och orange,brunt är ju alltid rätt. men den man kan vinna var nog FAVORITEN…..

  håller tummarna hårt

 12. Hejhej! =)

  Jag fick nyss syn på ditt mail och det är klart att jag vill vara med och tävla! “Sygalen” är väldigt skicklig och duktig på vad hon gör och jag tyckte att hennes 4 nysydda necessärer var väldigt fina, speciellt den rosa,(HPIM4126).

  Jag tyckte även att ”Rosa Bandet Necessärer” också var väldigt söta, plus att de “sprider” information om rosa bandet/bröstcancer.

  Jag tipsade om din tävling på min blogg;
  http://monnes.blogg.se/2009/october/necessar-15-december.html#comment

  *Håller tummarna~!*

  Mvh Monika =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.