Bilen dog på E4:an

Idag när jag skulle åka hem från jobbet så hörde jag på trafiknyheterna att en lastbil kört in i broräcket på Motorvägsbron i Södertälje. Jag funderade på om jag skulle åka av vid Moraberg men då trafiken flöt så fortsatte jag, 50m senare tog det tvärstopp. Blev stående i 2.5 timme.

Efter kanske 1.5 timme så började det röra sig lite och när jag skulle starta bilen för att åka framåt så hade biljäveln dött. Fick hämta en trevlig man och en ung kille och tillsammans försökte vi putta igång bilen men det var lönlöst. Tyvärr var det ingen som hade startkablar heller så det slutade med att vi fick ställa bilen vid vägkanten på påfarten.

Eftersom trafiken stod helt stilla var det mycket folk ute och rörde på sig och jag träffade flera supertrevliga människor som jag pratade med under tiden jag väntade på Falck. Tack gode Gud för att vi har Falck försäkring på bilen för utan dem hade jag fått lite panik. Strax efter att trafiken börjat röra på sig så kom Falck killen och gav bilen en elchock så den startade.

3 timmar efter att jag åkt från jobbet kom jag hem, detta brukar ta cirka en timme i vanliga fall. Tur att mina föräldrar kunde hämta Melvin. TACK snälla ni.

Väl hemma så åkte jag och mamma ner till Gnesta badhus för att simma men när vi kom dit så var det stängt för simning eftersom det var vattengympa så vi fick gymma lite… trots att vi inte kan några maskiner. Blev i alla fall lite trappmaskin (fy vad jobbigt) och lite crosstrainer… knappt någon träning att tala om. Sen bastade vi och njöt.

2 thoughts on “Bilen dog på E4:an

  1. Det var kö förbi här hos oss och ända bort till Ritorp så det stod verkligen stilla överallt. Tur att du fick hjälp med bilen till slut.

  2. Hej! Om du har röstat på min blogg i tävlingen “Sveriges snällaste föräldrabloggare” på http://barakaffe.nu så vill jag säga tack! Men nu är det så att rösterna är nollställda efter fusk så jag behöver din röst en gång till – så snälla rösta på sandrastomberg.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.