Mammas säng

Idag blev jag hämtad på jobbet av Melvin och Nicke. Nicke och Melvin hade varit på Heron City och gått runt samt ätit på McDonalds. Sen hämtade de mig. Eftersom Nicke skulle på hockey så släppte han av mig och Melvin i Södertälje och så tog vi tåget. Melvin älskar att åka tåg.

Blev middag hos mina föräldrar och sen gick vi hem och satte på oss myskläder och kollade på Madicken. Vid 20.00 så lade jag Melvin men han kom inte till ro utan sprang omkring på övervåningen. Till slut så lade vi oss i min säng och sjöng lite och där ville han ligga kvar när jag skulle gå ner. Nu tror jag han somnat så jag får väl lyfta över honom sen.

Imorgon är jag ledig med Melvin eftersom dagis är stängt. Jag, Melvin, Mamma och Vilmer och hans mamma Anna Karin (och ev ett barn till) har bestämt att vi skall åka till badhuset och låta barnen leka i barnpoolen. Ev. så passar vi på att simma lite i skift.

3 thoughts on “Mammas säng

  1. Hej, hej!
    Vill bara tipsa dig om en tävling på min blogg. Jag lottar ut en personlig body/t-shirt till din plutt 🙂 Du kan välja om du vill designa den med text eller bild 🙂 Det vill du inte missa, va? Kika in vettja!

    Ha en bra dag!

  2. GRATTIS..du har vunnit 2:a priset i en tävling hos mig i samarbete med Apoteket 🙂

    Har skickat dig ett mail med mer info där =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.