Nu får vi vårt

Med en son som sovit hela nätter (inga uppvak eller ätningar) från cirka 3 månaders ålder så har man varit lite bortskämd. När vi bytte till juniorsäng så började han vakna tidigare och nu har han kommit på att han vill sova i vår säng när han vaknar. Imorse vaknade han vid 5.40 när Nicke gick upp och sen ville han inte somna om, han ligger och pratar och sjunger. Mysigt men samtidigt frustrerande.

Dagen fortsatte med att Jag, Melvin och Melvins mormor mötte upp Anna-Karin och Vilmer vid badhuset i Gnesta, barnen hade jättekul när de badade i barnpoolen och även när de var i stora poolen. Vilmer är så duktig på att simma med armpuffar men Melvin var lite smårädd, man märker att Vilmer går på babysim. Jag hann simma 18 längder medan Melvin badade med mormor. Efter badet så åt vi lunch ihop sen bar det av hemåt och middagsluren.

På kvällen kom Melvins mormo och morfar över och fikade. Nicke hade handlat massa fikabröd eftersom han vunnit dryga tusenlappen på V75 och ville fira att han vunnit… sällan man får några vinster på hästar/lotto (som vi brukar spela på).

One thought on “Nu får vi vårt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.