Tävling i samarbete med Wall44, vinn presentkort på 1000kr

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!!

STORT GRATTIS TILL MALIN som inte hade någon blogg. Jag har mailat dig. Svara omgående.

file_1_10423pop264

I samarbete med Wall44 så anordnar jag nu en tävling där ni kan vinna ett presentkort på 1000kr. Det finns massor med fina tavlor hos Wall44 både oljemålningar och canvastavlor. Man kan även göra canvastavlor med egna foton.

Alla kan vara med och tävla och man kan samla flera lotter om man vill.

1 lott: Skriv en kommentar i detta inlägg där ni säger vilken tavla ni skulle köpa för presentkortet samt varför ni skulle välja den.

5 lotter: Gör som ovan men länka även med texten nedan på er blogg eller maila 5 vänner och en kopia på mailet till info@annakarlsson.se

Om ni länkar i er blogg så måste ni bifoga den länken i kommentaren.

“Jag tävlar hos En Mölnbobos Liv – Melvins Mamma om ett presentkort på 1000kr på Wall44. På Wall44 finns massor med tavlor både i olja och canvas. Tävlingen är öppen för alla även de som inte har blogg. Tävlingen avslutas den 30/4 2010 kl 23.59″

99 thoughts on “Tävling i samarbete med Wall44, vinn presentkort på 1000kr

 1. Hej!
  Jag vill gärna vara med och Tävla och Hoppas förstås Vinna! 🙂

  Jag skulle väääldigt gärna vilja ha tavlan här ovan -den med trädkronan mot blå himmel.

  Den Gör Mig Glad, påminner om Våren i Skåne När Äppelträden Blommar på Österlen.

  Dessutom är det en UNDERBAR Blå färg på himlen som lyser upp den gråaste vardag – Sommar som Vinter.

  En riktig “feeling good” Tavla.

  Vårhälsningar från Skåne

 2. Jag har länge velat göra en canvastavla från något av mina egna foton, så jag skulle troligtvis välja ett eget foto. Jag har många fina foton med en härlig sommarkänsla tagna i sommarstugan i Småland. Att sätta en härligt somrig bild på väggen skulle vara underbart.
  Samtidigt så är jag lite sugen på att välja Van Goghs Nattcafe, eftersom jag har gillat Van Goghs tavlor sedan jag gick på högstadiet och tavlan av nattcafét skulle sitta perfekt ovanför köksbordet när vi har flyttat till ny lägenhet!

  Jag multiplicerar mina chanser att vinna genom att länka till tävlingen här: http://fairy.blogg.se/appletree/2010/april/tavla-presentkort-1000kr.html

  Hoppas du får en trevlig dag!

 3. Ett eget tryck skulle jag välja på mina barn/barnbarn för jag träffar dem inte så ofta så en tavla skulle underlätta när jag känner att jag saknar dem!!

 4. En tavla med eget motiv – 8mån babyn min lilla ängel vill jag ha och sätta upp på jobbet så jag kan njuta av henne även när jag inte är hemma!

 5. Ett eget tryck på min älskade lilla dotter skulle jag välja för jag älskar henne men har inte råd att själv göra en sådan tavla!!

 6. Jag skulle välja ett eget tryck på mitt älskade barnbarn!! Jag träffar henne för sällan p.g.a. avståndet så en tavla skulle göra att jag kunde se henne varje dag!!

 7. Vilken underbar tävling!

  Blev så lycklig när jag såg att Wall44 hade tavlan “KLIMT MOTHER AND CHILD” i sitt sortiment. har nämligen alltid älskat Gustav Klimts målningar, så otroligt vackra och fantasieggande.
  Detta motiv passar ju dessutom perfekt just nu – har ju själv precis blivit mamma för första gången.

  http://trasslet.se/?p=1834 – där hittar du min länk.

 8. Skulle jag har turen att vinna, skulle det blir en canvastavla på hela familjen. Pga arbete bor pappan i familjen närmare 100mil bort, och vi har inte haft råd att skaffa familjebilder för väggarna.

 9. Hej!
  Jag skulle väldigt gärna vinna ett pressentkort! Om jag vann skulle jag skicka efter en tavla med ett eget kort. Min lillasyster älskar att fotografera och tar jätte fina kort då hon har en riktig systemkamera. I juni tar hon studenten och sedan flyttar hon femtio mil hemmifrån. Jag skulle vilja ge henne en canvastavla med en bild på henne och mig i studentpressent. Efterom att hon ska flytta så långt bort vill jag att hon “kommer ihåg” sin storasyster. Då jag själv pluggar på högskola och just nu är en fattig student tillåter inte plånboken en sådan här fin och rolig pressent.

  Jag har länkat till tävlingen på min blogg,
  http://sarahrebeccka.blogg.se/2010/april/tavling-3.html#comment
  *Håller tummarna*
  Mvh Sarah

 10. Jag är med och tävlar.

  Om jag skulle vinna skulle jag välja Van gogh blommor http://www.wall44.com/alla-tavlor-konstverk-oljemalningar-canvastryck/van-gogh-blommor.html och göra en canvasframkallning på ett foto på min förra hund.

  Att jag skulle välja Van Gogh blommor är för att jag tycker att den är vacker och färgerna skulle passa perfekt i sovrummet. Anledningen till att jag skulle göra en canvasframkallning på ett kort på min förra hund är så att jag får en fin tavla med honom.

  Länkar hit. http://marianova.com/users/carro5344/blog/tavling-om-presentkort-pa-1000kr-pa-wall44

 11. Hej!
  Vill självklart ta en lott i denna fina tävling.
  Jag skulle välja tavlan “Gul struktur” om jag vann.
  Behöver verkligen liva upp både mig själv samt min sunkiga etta med en fin tavla. Är sjukskriven och att kunna köpa en ny tavla är uteslutet.
  Kram med förhoppning på tur…
  Ha det gott!

 12. Jag älskar Skylines – så jag hade helt klart köpt tavlan “Skyskrapor natt” 🙂

 13. Det finns ju så många fina tavlor. Mina favoriter är många: kalt träd, Skyskrapor i olja, modern lång serie, eller en färgklick tex den röda tavlan. Jag kan just nu föreställa mig många av dessa tavlor då vi håller på att bygga ett hus. Så det känns som att tavlan i sig kan få vara huvudattraktionen i rummet så varför inte en färgklick i rött eller orange.

  jag har länkat för 5 lotter: http://saraprovarlyckan.blogg.se/2010/april/30-april-1000-kr-hos-wall44.html

 14. Jag skulle välja tavlan MODERN BLÅ eftersom den har ett sånt oerhört fint djup. Denna skulle jag ge till min mamma i present för att visa hur djup min uppskattning för henne är. Hennes älsklingsfärg är dessutom blå och denna skulle passa perfekt i hennes nyrenoverade sovrum som går i blått.

  Självklart så länkar jag även på min blogg för större chans att vinna.

  http://kristinoerik.blogg.se/2010/april/kristin-jag-deltar-i-en-tavling-med-chans-at.html

 15. Hej,vill gärna vara med och tävla om presentkortet. Jag valde ROSA BLOMMOR OLJA. Denna tavla valde jag eftersom den skulle passa perfekt i ett av våra rum som är mycket ljust&luftigt, det behövs lite färg för att det ska bli en bra “brytning”.
  Hälsningar Pia

 16. Har lagt till en länk till wall 44 nu som du bad mig göra. (: Glömde bort att nämna att jag delvis tävlar för att min kusin fyller år den 20e april och jag vill vinna presentkortet så att jag kan köpa en tavla på hans idol mikael jackson.
  Kram Johanna-Sofia

 17. Hej!
  Åh, jag har så svårt att bestämma mig vilken jag vill ha.
  Antingen vill jag ha den här ovanför på Eiffeltornet eller så vill jag ha en canvastavla med eget foto.
  Eller så köper jag möjligen båda två.. 😉

  Jag har länkat i högerspalten på min blogg. Hoppas det räknas?
  Kram

 18. Om jag vann skulle jag göra en canvastavla med en bild på våra vänner. De ska gifta sig, så det skulle bli en fin bröllopspresent.

 19. Hej
  När jag var på Van Gogh museet fastnade jag för en turkos tavla med blommor som jag inte sett sedan dess. När jag tittade på Wall 44 hittade jag just denna tavla -van gogh träd. Jag vill vinna den för att den är så underbart vacker och harmonisk.
  jag har tipsat 5 vänner och cc:at dig.
  Malin L

 20. Jag skulle välja SERIE FÄRGSTÄNK 3. Skulle passa perfekt över soffan. Vill ha ett motiv som man inte blir less på i första taget.

  Har mailat.

  Håller tummarna!

 21. Hej! 🙂

  Om jag vann så skulle jag se till att skapa en ny tavla med ett av min pappas eller ett av min pojkväns finaste foton. De är båda fotografer och tar riktigt bra bilder som jag gärna skulle dekorera mitt rum med! 🙂

  Har bloggat om det hela här: http://juliagunnarsson.wordpress.com/

  Wish me luck!

 22. Missade att motivera 🙁 MEN tack för påminnelse! Jag valde en målad bild av mina hundar då jag själv inte kan måla inte ens nära och oftast är det väldigt väldigt dyrt och något som jag gärna skulle vilja ha i hallen där hundarna sover.

  Sonen på canvas – han är det vackraste jag har och skulle göra sig UTMÄRKT som ett motiv på en riktig tavla. 🙂

 23. KLIMT TREE OF LIFE hade jag valt utan att tveka!
  jag hoppas verkligen att jag vinner för om 1 månad gifter jag o min sambo oss och detta hade blivit en perfekt “morgongåva” till honom. Vi älskar Klimt båda två och har en stor reproduktion av Klimts Kyssen i hallen så vad hade passat bättre än Tree of Life nu när vi ska gifta oss?!?

  o ja, jag vill ha 5 extra lotter o har länkat här:

  http://hyperballad-tavlar.blogspot.com/2010/04/tavling-hos-en-molnbobos-liv.html

  så ja, nu hoppar jag verkligen på vinst till min älskade blivande man!
  kram jenny
  brandt.jenny@gmail.com

 24. Jag gillar KLIMT ADELE BLOCH-BAUER. Kvinnan på motivet påminner om min vackra älskade mamma och jag vill ha den i min första egna bostad, så kanske jag inte längtar tillbaka hem så starkt. Mejlade vänner om tävlingen.

 25. Audrey Hepburn är en stor favorit eftersom hon står för klass och stil. Dessutom är hon tidlöst modern, tycker jag.

  En egen tavla vore ju en dröm att få ha. Så unik vill väl alla vara? Problemet är bara att jag inte riktigt är så bra fotograf som jag tycker att jag ska vara för att tåla en förstoring. Kanske jag kan få nån vän att fota åt mig?

 26. KLIMT DEATH AND LIFE är utmärkt för vår lilla Rock n Roll familj 🙂 Tavlan är i vackra färger och motivet är unikt och intressant! Snälla välj oss!

 27. Jag glömde skriva varför jag skulle välja det så här kommer fortsättningen;)

  Jag har tusen bilder på min dotter som bara ligger i högar. Det är så synd att de inte syns.. Att få välja ut min favorit och sätta upp den, stor och vacker, på väggen vore perfekt.
  Vi har flyttat till större boende och finns en hel de väggar att fylla upp.

  jag håller tummarna..
  kram linda

 28. ojdå
  men jag vill vinna för att jag vill pimpa upp mitt rum lite och vi ska snart göra om i mitt rum och jag har ingen tavla i mitt rum 🙁
  så jag skulle vilja vinna.

 29. Kompletterande kommentar:

  Vi har inte så mycket tavlor hemma eftersom vi har ganska olika smak. Men något vi båda verkligen vill ha är en canvastavla med ett foto på det vackraste vi vet – våran son som lämnade oss alldeles för tidigt.

 30. jag skulle självklart välja en bild på slottet i uppsala som är så vacket så här på vårkanten!

 31. Jag är med och tävlar.
  Har länkat här; http://hansmunmotminhud.blogg.se/2010/april/malning.html
  Jag vill inte vinna presentkortet till mig själv utan till min 12 åriga kusin. Den 25e februari i år dog hans store bror som var endast 15 år gammal. På begravningen bestämmde min 12 åriga kusin att dem skulle spela en Mikeal Jackson låt, detta är nämligen hans idol. Så jag skulle vilja ge presentkortet till honom så att han kan få beställa en tavla. Eller så skulle han och hans pappa få beställa en canvastavla på deras avlidna bror/son.

  Hoppas verkligen att jag vinner, man känner sig så hjälplös när en sån här tragedi har hänt, hela släkten är fortfarande i chock men värst är det för min kusin, han hade inga fler syskon så han är det enda barnet nu. Känner att jag är i behov av att göra något fint för honom.

  Länkat har jag gjort här http://hansmunmotminhud.blogg.se/2010/april/malning.html hoppas att det är okej att jag har använt mig av andra bilder och annan text, såg inte förrän nu att man skulle kopiera din text.

  Kram Johanna-Sofia

 32. tja jag är med.
  vinner jag så köper jag en CANVASFRAMKALLNING – EGET FOTO PÅ DUK . har ett foto jag vill ha på väggen.

  mvh jimmy

 33. kompletering;) Jag tycker att Banksy är en bra konstnär som talar till oss och just den tavlan visar på civil olydnad med kärlek… 😉 Både jag och min man älskar det!

 34. Halloj!
  Om jag vann då skulle jag köpa en CANVASFRAMKALLNING – EGET FOTO PÅ DUK. Har massor av bilder på datorn som inte ens blivit framkallade, med en sån här tavla skulle jag göra det mesta av någon av mina bilder på sonen o samtidigt döva mitt samvete för de som ej blivit framkallade! 🙂

 35. Jag skulle välja den just därför att den hade passat så perfekt nu när jag och min pojkvän flyttar ihop i en ny lägenhet. 🙂
  Den är känslosam och fin, inte bara “konst” 🙂

 36. Min absoluta favorit är Art Deco Blomma, såå fin! Skulle jag mot förmodan vinna, så ger jag min brorsson äran att välja ut en tavla till sitt första egna hem.
  Tipsar 5 vänner och hoppas att det snaart är min tur att vinna… 🙂

 37. Klart att jag gärna är med o tävlar. Om jag vinner skulle jag köpa dessa två fantastiska tavlor som skulle passa så bra i vårat nya vardagsrum MÅNEN http://www.wall44.com/alla-tavlor-konstverk-oljemalningar-canvastryck/manen.html och TRÄDKRONA http://www.wall44.com/tradkrona.html.
  Jag tycker dom är helt fantastiska och skulle vara så stolt om de fick pryda min vägg!

  Länk: http://coolatavlingar.blogg.se/2010/april/presentkort-wall44.html

  Håller tummarna!

 38. Jag är väldigt miljömedveten och älskar skog och natur så jag gick direkt in på kategorin Naturmotiv. Dock hittade jag rätt tavla band de abstrakta: Natur Grön Tavla. Så vacker! Grönt är även min favoritfärg =)

 39. Jag skulle vilja vinna “skyskrapor natt” den tavlan skulle passa perfekt i vårat nyrenoverade vardagsrum.

  Mvh Marie

 40. Vi väljer SPRAY E (stl 120×120) Sonen är snart tonåring och vi har gjort om i pojkrummet. En vägg är fortfarande helt tom och jag läste just på en av graffititavlorna hos Wall44 att “tomma väggar är kriminellt…” Så för att fortsätta vandra på den rätta vägen i samhället fyller vi utrymmet med läckra färger och med samtida konst! Mailar fem vänner. Har ingen blogg!

 41. jag skulle vilja ha michael jackson pop 4. jag fastnade för den tavlan direkt jag älskar michael jackson dessutom blir man så glad när man ser tavlan. jag har precis gjort om i mitt rum också och har inte en enda tavla så jag tror den skulle vara jättefin och jag skulle nog inte ens kunna ta ögonen ifrån den.

 42. Jag skulle väldigt gärna vilja ha “The first kiss” med änglarna på. Den fastnade jag för efter mycket tittande fram och tillbaka. Jag skulle använda vinsten som delbetalning på den tavlan, för att köpa den till min dotter, som älskar allt som har med änglar att göra.

 43. Behövde inte ens in på deras sida för att veta. Såklart den turkosa här ovan. Startar gym i Nykvarn i sommar och vår logga är just turkos så denna skulle hänga så snyggt vid recptionen 🙂

  /Camilla

 44. UNDERBAR TÄVLINGSVINST I UNDERBAR BLOGG!
  Jag skulle välja att göra en fotocanvastavla av en bild jag tog för några år sedan på stenar. Fotot blev väldigt fint, enkelt och rent. Jag lade ut fotot på en bildsida och blev så förvånad att flera helt okända människor hörde av sig och ville ha bilden för att göra tavlor av den. Jag hade inte haft en tanke på det! Alltså sitter mitt foto redan uppe i flera för mig okända hem runt om i världen. Nu tycker jag att det är dags att fotot hamnar på väggen i vardagsrummet hemma hos mig också! KRAM! PS: Jag tipsar fem vänner via mail!

 45. Jag skulle vilja ha “AUDREY TJOCK OLJA ” eftersom jag älskar att ha kända människor på väggarna speciellt en kändis som jag verkligen gillar också. ;D

 46. Jag skulle köpa tavlan kalt träd. Den skulle passa perfekt med färgskalan i vårt vardagsrum och jag tycker att den var otroligt vacker.

 47. Så vackra tavlor!
  Jag deltar mycket gärna i tävlingen. Om jag vinner skulle jag köpa mig “CRYING IN THE RAIN BANKSY”. Den var verkligen underbar!

  Nu håller jag tummara.
  Kram Sandra (Har ej blogg)

 48. I love graffitti-tavlan skulle jag vilja ha. det enda snygga som krävs i ett rum om man fick ha denna. det är bra att ha en jättesnygg tavla, då är det ingen som tänker på de andra möblerna. 🙂

 49. hej! denna tavla skulle jag vilja ha: ONE WAY GRAFITTI. förgylla min inte-såfärgglada lägenhet med. underbara färger!!! jag har tipsat lite vänner!

 50. Åh detta vill jag inte missa! Vill så gärna ha en canvas på hela våran familj – komplett. Jag tycker det är jätteviktigt att alla barnen får känna sig lika uppskattade. Vi är ju kanske inte den optimala kärnfamiljen egentligen. Jag har en son sen förut, Linus. Sambon har en son sen förut, Simon. Dom två är lika gamla! Sen har jag o sambon en gemensam son, Rasmus, fyra månader snart. Simon bor med oss varannan vecka och kan ju därför kanske känna sig lite utanför eller så, när han är borta så mycket. Därför skulle det vara jättekul att ha en STOR tavla på oss alla hängande i storarummet! Skulle betyda oerhört mycket!
  Måtten 130*100 skulle nog vara perfekt för vårt familjefoto! 😉

  Ååå jag verkligen drömmer mig bort nu, har redan en plats där den skulle sitta PERFEKT!

  Har länkat här:
  http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/april/wall44-1000kr-molnboanna-304.html

 51. Hejhej.
  Vilken bra tävling!
  CANVASFRAMKALLNING – EGET FOTO PÅ DUK 80×120
  Anledningen till att jag hade valt en egen bild är för att min syster har länge ägt en häst och för några veckor sedan avled den. Detta är ett sätt att alltid komma ihåg och vara sin häst nära, att ha en bild på henne och hästen stort i hennes rum.
  Det hade betytt mycket för henne 🙂

 52. Åh vilken rolig tävling. Om jag skulle vinna skulle jag göra en eller flera tavlor på sonen och på oss som familj.

 53. Självklart är man med och tävlar om detta!!!
  Personligen skulle jag välja mellan två tavlor: En svart-vit Johnny Cash “flippin´the finger” eller en av alla svart-vita med Tony Montana! Gillar båda två så bra, men gillar saker med lite attityd (som jag) så nån av dom skulle passa exceptionellt bra hos mig!

 54. Anledningen skulle ju vara att min sambo älskar sina Marilyntavlor men att många åkte ner vid renoveringen för att de var för tacky. Men denna var ju riktigt fin! (tycker jag)

 55. Hej!
  Jag vill vara med och tävla ^^,

  Om jag vann då skulle jag köpa en CANVASFRAMKALLNING – EGET FOTO PÅ DUK för att jag har en bild här hemma på min son som jag älskar (visst jag älskar alla bilder på honom) men denna bild är speciell så därför skulle jag vill förstora den upp och sätta på den på väggen här hemma 🙂

  Hoppas på tur!

 56. Vilken mängd av vackra tavlor!!
  Fastnade för “Natur Gul Liggande” då den hade så lugn och fridfull stämning över sig 🙂 Eller så skulle jag ta chansen att göra en tavla av ett vackert foto!
  Har mejlat fem vänner och skickat kopia till dej 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.