Nya blöjor från Änglamark

Idag fick jag och Melvin hem lite blöjor ur Änglamark sortimentet, Melvin har just nu den näst största blöjan, den var på gränsen men vi får se hur den funkar, vi kommer även testa den som hette Junior, kan tänka mig att den han har nu kanske inte håller tätt då den var lite på gränsen i storlek.  Nedan följer lite info om blöjan

Nu lanserar Coop helt nya produkter i Änglamarks babysortiment. Coop Änglamarks miljömärkta blöja visar när det är dags att byta, något som efterfrågats av många föräldrar. Coop Änglamark har Sveriges bredaste sortiment av ekologiska och miljömärkta produkter och utökas hela tiden med nya varor.

Coop har tagit fram ett babysortiment, under varumärket Coop Änglamark, med produkter som innehåller speciellt utvalda ingredienser för minskad miljöpåverkan. Allt för att minimera risken för att barn utvecklar någon form av allergi. Produkterna är även Svanenmärkta, en garanti för ett gott miljöval och en hög kvalitet.

Coop Änglamarks blöja är tillverkad av hudvänliga material. Materialet är valt med tanke på minsta möjliga miljöpåverkan. Med sitt mjuka ytskikt tillåter blöjan barnets hud att andas vilket motverkar hudirritationer. Blöjan har hög uppsugningsförmåga med en våtindikator, som genom en blå färg visar när det är dags att byta blöja.

Tack Star Pr för att vi får prova denna.

One thought on “Nya blöjor från Änglamark

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.