Träna på lunchen

Tog en löprunda på lunchen idag också, kändes lite tungt i benen efter zumban och dessvärre så är det uppförsbacke sista biten oavsett vilket håll jag springer åt. Valde idag att ta 200m backen först så det blev nedför. Dessvärre var det motvind sista biten så det var rätt tungt ändå. Sträckan jag springer på luncen är 2,36km och det räcker ganska bra för mig. Kan utöka den litegrann men samtidigt vill man hinna äta också så det är kanske lagom att ta den ett par gånger i veckan.

Testade nya sportarmbandet till mobilen och det funkade rätt bra. Skulle nog egentligen sitta högre upp på armen men jag som är lite nyfiken ville kika emellanåt  vilket gjorde att den hamnade vid armbågen, inte det ultimata men vad gör man inte för att kunna tjuvkika 🙂

Imorgon är det fredag. Lär bli lugna gatan på jobbet då nästan alla är/ska på Älvsjömässan där vi stället ut (Allt för sjön) . Har en branschbiljett, får se om jag åker dit en sväng på eftermiddagen eller om jag åker direkt in till stan och slösar lite pengar innan jag skall ut och äta och hänga med M.

 

3 thoughts on “Träna på lunchen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.