En fredag som inte blev som jag tänkt mig

Hade en lugn fredag på jobbet, nästan alla jobbarkompisar var på Älvsjömässan och jobbade i vår monter samt träffade kunder. Vi var några tappra själar som var på jobbet.

Jag hade en träff inbokad med min kompis Mats så vi hade planer på att gå ut och äta och sedan dricka lite vin ihop. Jag hade sån tur att bästaste P passerar “city” på vägen hem så jag fick skjuts in till centralen. Skönt att slippa pendeltåget och trevligt med lite sällskap.

Hade planer på att shoppa men efter att ha gått en runda på Åhlens insåg jag att det var mest tråkiga eller väldigt fula kläder. Hittade inte ett enda plagg som jag ville prova. Kollade även på DEA/Axelsson och KappAhl men fanns inget. Tyvärr fanns inte de byxor jag ville ha heller, fanns bara fel storlekar. Till slut precis innan jag skulle träffa Mats så blev det lite panikshopping på Lindex. Hittade en skjorta som jag tyckte var helt okej. Blev även en fin BH.

 

Sen mötte jag upp Mats och vi gick och åt en sallad på Bianchi Café & Cycles, en supergod laxsallad åt jag. Tragedi att man inte kunde äta upp allt det goda, men fick i mig all lax i alla fall.

Sen gick vi hem till Mats och där dåsade vi nog till oss lite. Drack lite vin och gick igenom min spellista i Spotify. Mats hade köpt en skitcool cd/radio/ipod/iphone dockningsstation.

Eftersom han var lite trött så hade han ingen lust att gå ut men så ringde min jobbarkompis A och då tänkte jag att jag kunde gå ut med henne. Hon var på väg in till stan. Eftersom det var helt okej med Mats så mötte jag upp Anna på Stureplan för vidare färd mot Söder där vi hade en jobbarkompis som var. Vi träffade honom och hans familj på Och himlen därtill, hälsade och pratade en stund innan vi ställde oss vid baren och pratade.

Gillar det där stället, var i och för sig väldigt mycket folk men utsikten är grym. Vi var där någon timme innan vi gick vidare för vi var sugna på att dansa, dock råkade vi fastna på vägen då en annan jobbarkompis kom och mötte upp oss på Scandic Malmen – Lilla hotellbaren, där satt vi och pratade till drygt 00.30, sen skulle Nicke hämta mig vid 01, dessvärre dök han inte upp. Var kaos i stan med taxibilar och poliser, mycket hann jag se innan han dök upp vid 01.45.

En supertrevlig kväll som jag hoppas vi gör om. Är riktigt kul att gå ut även om jag nog gärna vill dansa lite nästa gång.

2 thoughts on “En fredag som inte blev som jag tänkt mig

  1. @Maya,

    Tack! Ja det var riktigt kul med utekväll. Har blivit två fredagar på raken, lite jobbigt kanske men skoj. Har knappt varit ute på 5 år innan det (bortsett från kick-off med jobbet)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.