Fara och flänga

Började dagen med lite sovmorgon men vid 10-tiden gick jag upp. Hörde att Melvin ville ut så vi bestämde oss för kaffe (och frukost för mig) ute i solen på framsidan. Även gammelmormor kom över på kaffe.

Sen satt  vi där till 14-tiden. Melvin lekte med grannbarnen och vi satt och snackade samt att några grannar kom över på kaffe.

På eftermiddagen blev det en tur till Älvsjö Värdshus där vi nästan åt ihjäl oss på deras goda asiatiska buffé, både jag och Nicke blev proppmätta (åt med andra ord lite för mycket).

Därefter åkte vi till Heron City där jag handlade på Willys samt att vi tog en kaffe med Melvin lekte med vattnet. Sen passade han och Nicke på att åka “bilen” som Melvin varit sugen på i över ett år. Nu hade han äntligen längden inne.

8 thoughts on “Fara och flänga

  1. @Marie-Louise,

    Kan rekommendera ett besök på Älvsjö Värdshus, väldigt god buffé. Man får även äta av den buffén där maten redan är klar, fast jag tycker inte den är lika bra som den där man väljer själv vad man vill äta.

  2. @petra,

    Jag har inte heller varit iväg på något sådant här, jag tänker inte köpa någon långklänning utan det blir någon mellanlång… jag kan tänka mig att ha någon klänning/tunika, vill inte köpa något som är för fint som jag inte kan använda sen. Antar att det är middagen man klär upp sig till men har ingen aning… Har också lite panik.

  3. Skönt att han hade vuxit o fick åka den.
    Härlig buffe

    Okej, långkläning eller vad? Jag vet ingenting. Har aldrig varit iväg på ngt sånt här =)
    Ska man ha ngt annat då vid lunchen o sen klänning på kvällen? Hjälp!! ha ha
    börjar känna panik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.