Mammabloggalan 2012

Jag har varit lite osäker på om jag skall gå på mammabloggalan men nu känner jag mig lite sugen. Tror faktiskt att jag kommer skicka in anmälan om en dagbiljett och så hoppas jag att det finns platser kvar.

Vore så kul att träffa andra bloggare och mingla med dem. Sen ingår det även lunchbuffé, inträde till mässan samt galamiddag, champagnemingel och middagsunderhållning i dagsbiljettpriset på 950kr.

Väl värt pengarna då det alltid brukar vara supertrevligt på dessa “bloggträffar”. Vet flera andra som skall dit, bland annat Sofia och Jenny.

14 thoughts on “Mammabloggalan 2012

  1. @Annah,

    Yes, jag anmälde mig förra veckan. Har dock djup klädångest… har en klänning men måste hitta en till mammabloggalan också… stressad blir man med tanke på att man snart är där.

    Hoppas man får typ namnskyltar eller nåt, jag är så dålig på ansikten (vissa bloggar läser jag mest via RSS och då man mest ser bilder på barnen så har man ofta mer koll på dom *s*)

  2. Kikar in vilka som ska på bloggminglet, såg att du ska på mammagalan också så då syns vi ju på båda =)

  3. Härligt! Då ses vi ju! =)
    Förra året fick vi faktiskt namnlappar att hänga runt halsen, dock var det väldigt ljus text på dom så man fick gå riktigt nära för att kunna läsa vilket ju kanske kändes lite pinsamt! 😉

  4. @Fru Jessica,

    I will be there 🙂
    Försöker lura med någon kompis också så vi kan åka ihop. Läser ju din blogg så det vore kul att träffa dig. Det värsta är att det säkert är massor med folk där vars bloggar jag kanske läser men inte känner igen…. alla borde ha namnskyltar med bloggens namn/bloggadress 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.