Startreparation och motorcykelrace

Man blir alltid lite stressad när man inte får igång datorn och måste starta en startreparation. Misstänker starkt den yngre personen i hushållet för att ha orsakat detta. Han påstår dock att det var hans legomotorcykel… eller hur.

Lego

Hans legomotorcykel har även använt mig som motorväg här under morgonen. Är inte roligt när Melvin vaknar när Nicke går upp. Han blir så pratig och vill leka i sovrummet och jag blir bara på dåligt humör. Fast när han körde på min rygg var det lite skönt och jag somnade nästan om.

Är hemma med Melvin idag men nästa vecka får han gå. Han har varit så fruktansvärt snorig och inte riktigt sitt vanliga jag. Han har sovit flera gånger på dagen och då i och för sig varit pigg på kvällen. Idag känns han piggare men är fortfarande snorig. Men nu har han fått en veckas “vila” och återhämtning så jag hoppas han bara blir piggare under helgen. Är inte så kul om han är jätteförkyld i Turkiet.

 

3 thoughts on “Startreparation och motorcykelrace

  1. @Marie-Louise,

    Vila? Vad är det. Nädå, han vilade inte. Däremot somnade han i bilen när vi skulle hämta hans pappa. Han var inte supersjuk igår utan hade varit hemma hela veckan och vi tyckte han lika gärna kunde vara hemma på fredagen också så han förhoppningsvis inte är så snorig nästa vecka.

  2. ja att agera motorväg tidigt på morgonen skulle nog göra vem som helst lite sur… Du får passa på att vila på dagen sen när han vilar. Kram vännen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.