Ilningar, kryssning och god middag

Idag har vi varit i Trosa eftermiddag och kväll. Svärmor fyllde år i somras när vi var i Turkiet och hon var i Spanien. Idag så kunde vi alla samlas och äta middag och fika ihop. Det bjöds på förrätt. Typ som en smörgåstårtekaka med kräftstjärtar och sen helstekt kyckling med potatis och gräddsås… riktigt gott. Det bjöds även på massa gott fika och jordgubbstårta (fast den orkade jag inte smaka).

På väg hem i bilen så såg jag inlägg från alla härliga bloggmammor som idag är på “Mamabloggkryssningen” som fina Johanna och Mgroup anordnar. Hade gärna följt med men jag är inte vidare förtjust i att åka båt.

Apropå min graviditet… jag har inte skrivit så mycket om den då det känns som det inte händer så mycket. Har dock börjat få ilningar i ljumskarna, kände av det först igår och sen har jag känt det lite idag. Lite irriterande känsla och googlar man så kommer det upp foglossning.. hoppas dock det inte stämmer. Fast jag antar att de flesta får foglossning under sin graviditet.

På måndag går jag in i vecka 16 och då är det bara 14 dagar kvar (drygt) tills jag skall göra RUL, spännande att se att den lilla fortfarande är okej… längtar tills jag kommer känna sparkar så man vet att allt är okej. Tycker mig ha känt fladder men är osäker på om jag bara inbillat mig.

Magen börjar växa men jag tycker tjockmagen (valken) nedtill ser ut som vanligt och så börjar magen puta ut under bysten… lovar att bjuda på en magbild om den mot förmodan börjar se ut som en gravidmage *S*

2 thoughts on “Ilningar, kryssning och god middag

  1. Det hade varit härligt att ha dig med men förstår att du inte var sugen om du inte gillar att åka båt haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.