Playdate, restaurangbesök, tivoli och ny overall

På förmiddagen så fick jag och Melvin skjuts hem till Villa Hagby där vi fikade med supergoda kladdkakemuffins och pratade en himla massa medan barnen busade och lekte. Var ett par trevliga timmar hemma hos A.

På eftermiddagen så hämtade Nicke upp oss och vi begav oss mot Södertälje och Moraberg för att kolla efter nya gympadojor till Melvin. De han haft hade gått sönder och sen klagar han över att de andra är för små. Vi hittade ett par svarta för 99kr. Perfekt såhär på sluttampen av säsongen.

På vägen hemåt så var jag så hungrig att jag nästan svimmade så vi åkte ner på stan och åt på O´Learys. Jag åt quesadillas men i Södertälje fick man bara 2st mot 3st i Norrköping. Som tur var så blev jag mätt ändå. De missade även att ta betalt för Melvins mat såg vi i efterhand… blev rätt billig middag för att vara på restaurang.

Därefter så gick vi upp till Torget där Axels Tivoli hade karuseller och lotterier. Melvin åkte två karuseller och sen tog vi 2 “vinst varje gång” lotter. Nicke kastade även boll och vann en Angry bird figur. Trots det var han grinig och sur när vi gick därifrån, endast för att han inte fått hoppa på studsmatta i sånt där sele. Suck. Som tur var så gick det över när han fick hjälpa Nicke att tanka.

Väl hemma så var det bara att bära upp ett sovande barn. Jag har hängt tvätt och diskat och så med hjälp av Linda som delade med sig av en rabattkod lyckats beställa en extra overall till Melvin inför vintern. Perfekt att ha det fixat (hade iofs varit 19kr billigare att åka in till Södertälje och köpt en likadan som han hade men det kändes trist…).

Den här overallen gick på 274,50 efter att jag använt koden 265722 (50% på dyraste varan)

Bilden lånad från Ellos

4 thoughts on “Playdate, restaurangbesök, tivoli och ny overall

  1. nu är vinnaren av presentkortet från footway uppe!
    Kolla om du vann 😀

    Även startat veckans blogg igen + en till tävling som du gärna får vara med i 😀

  2. Låter som en avkopplande och skön söndag! 🙂

    Jag har en ny tävling om produkter från Body Shop på min blogg.
    Välkommen att vara med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.