The sleepy collection

På fredagen så sprang jag som hastigast förbi denna monter men lade inte märke till vad det var för något, fredagen var lite av ett springa runt och knyta lite kontakter samt att vi hade gulliga Frallan med som faktiskt ville roa sig lite.

På söndagen hann jag dock prata med tjejerna i montern.

The Sleepy collection säljer pyjamaser för baby upp till 5 år. De är dock lite större i storlekarna så även lite större barn kan nog ha dem. De var väldigt stilrena och fina och hade en liten piffig sak. En knapp på varje pyjamas var brun. Pyjamaserna är tillverkade i 100%  ekologiskt odlad Pimabomull.

Jag hade aldrig hört talas om Pimabomull men såhär står det på deras sida

“Bomullen anses tillsammans med den egyptiska bomullen vara världens finaste bomull. Förutom bomullens kvalitet, mjukhet och lyster är den certifierad av GOTS, vilket betyder att hela processen från bomullsplanta till färdig produkt är ekologisk och fri från kemikalier. GOTS-certifieringen betyder också att leverantören har ett socialt ansvar och att de som arbetar med bomullen har bra arbetsvillkor.”

En av tjejerna berättade även att fläckar inte riktigt fäster på bomullen utan det är lätt att få dem rena.

Är lite sugen på en till Melvin men är osäker på om de kommer passa. Annars får jag helt enkelt köpa en till bebisen sen.

Ett stort tack till er tjejer. Ni vet varför men jag tänker inte skriva ut det här riktigt än… allt är lite hysch pysch än så länge 🙂

2 thoughts on “The sleepy collection

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.