Utlandsresa bokad

Till sommaren bär det av utomlands igen. Pappa fyller 60 år och mamma skulle överraska honom med en resa till Turkiet eftersom hon blev så förtjust i Side. Hon kunde i alla fall hålla sig i typ 3-4 dagar innan hon avslöjade allt för pappa. I och för sig skönt för då kunde vi tala fritt och även berätta för Melvin.

Den här gången så ville vi komma rätt billigt undan med tanke på att jag kommer vara mammaledig och inte ha någon vidare bra inkomst. Billigast priser just den perioden samt bäst betyg och bra läge hade Fritidsresor på sitt Blue Star – Irem Garden.

Det ligger i och för sig 2km ifrån Antika Side (Side centrum) men brukar inte vara supervarmt i början på juni (medeltemp dag är 30 grader) så vi skall nog orka gå dit också. Sen låg det närmast östra stranden och det gick även bussar dit och vi blev väldigt förtjusta i den stranden nu i höstas.

Gillar att det är nyrenoverat 2012. Alla som jag läst om som bott där sen 2011 har varit nöjda. Innan det var de inte så nöjda (då verkar det som Apollo hade hotellet). Ser i alla fall väldigt fint ut.

Vi har inga måltider på hotellet utan vi tänker gå ut och äta. Det som är kul är att det nog finns lite mysiga restauranger vid hotellet och i de kvarteren har vi aldrig varit förut.

Någon som bott på Irem Garden under 2012?

6 thoughts on “Utlandsresa bokad

  1. @Martina,

    Bebisen kommer kosta 300kr och jag ringde för att fråga hur vi skulle göra. Vet ju inte födelsedatum eller namn än men de sa att vi kunde skriva ex. Bebis Karlsson, datumet försökte jag välja bf datum men det gick inte så fick välja datum i november i år *s*

  2. Hur gör man när man bokar biljett för ett barn som inte fötts än? Visserligen brukar de väl åka i princip gratis när de är så små. (på vanliga reguljära flygningar iaf) Men jag tänkte på det där med att ange namn?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.