Astrid Lindgrens värld i juli

astrd

Vi har bestämt att vi kommer åka till Astrid Lindgrens värld i sommar. Vi var där för två år sedan och Melvin älskade det. I år öppnar de även den nya ombyggda stora “Emil-världen” och det blir nog en hit för Melvin.

Eftersom jag är föräldraledig så ville vi hitta så billigt boende som möjligt. Efter att ha kollat booking.com så hittade vi en stuga som faktiskt ligger i Nils Holgerssons värld vilket passar perfekt, då kan vi kika på det också. Boende för 3 nätter i juli blev 1470kr för en stuga med delat badrum (antar att det är som på camping)

stugan1-380x221

6 thoughts on “Astrid Lindgrens värld i juli

  1. Åh det var bra pris ju 🙂 Jag vill också dit, aldrig varit där. Men gissar du ska dit 31 aug? Hopas jag också år ledigt då, vill såå gärna 🙂 Bra pris, vet du om samma pris gäller nu, bra blogg tips för mig ju 🙂 Vad söt han är din lilla kille 🙂 Blir sååå sugen på en till…men svårt i mitt jobb…m en inom sinom tid kanske 😉 Hihi…..Ha en mysig dag. Ska du till By Engberg imorn? el tors? tyvärr jobbar jag. Ha en fin dag, kram Lina (svara gärna på min blogg, läser sällan endast kommentarer )

  2. åh vad härligt att åka dit och dyrt var det ju inte heller!!
    svar: haha.. tack för de bilderna!! Du e väl för härlig 🙂
    Olivias ägg är numera indraget 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.