Middag i Trosa

Igår var vi hemma hos Nisse & Gunilla i Trosa tillsammans med Karin och Anna med familjer. Vi möttes av en mycket tjusig påskkärring som kraschlandat i trädgården 😉

DSC_0876

Till förrätt bjöds det på kavring med sill och lax och ägghalvor. Barnen fick även köttbullar. Till varmrätt var det en köttgryta med svamp. Supergott.

Lite senare på kvällen blev det kaffe och påsktårta. En chokladig tårta med kycklingar på samt glass till de som ville ha.

Blev även lite kusinfotografering, blev rätt fina kort tycker jag (fast tycker de blir lite suddigare när man minskar ner dem)

Tack snälla för att vi fick komma på middagen även i år. Vi tycker det är supertrevligt att hänga mer Nyströmarna 🙂

DSC_0877 DSC_0878 DSC_0881 DSC_0883

 

6 thoughts on “Middag i Trosa

  1. @Celine Naminah,

    Jag visade bilden för Nicke men han kände inte igen honom. Fast jag och Nicke träffades 99 och då flyttade Nicke hem till mig på direkten så han har sen dess bara varit i Trosa när vi hälsar på hans mamma eller en av hans kompisar.

  2. Den loppis jag tänker på är den som du kommer tll om du kommer in i Trosa, passerar Ica Trossen och sen precis efter infarten till kvarnen svänger höger.

    Min man är född -73, uppvuxen i södra Botkyrka, flyttade till sina föräldrar i Trosa 1998-2000 någon gång. Hans syster är adopterad från Indien. Vill du veta efternamn så vill jag ha en mailadress att skicka det till. =)

    Foto på min man finns i min blogg under kategorin “Tryggheten”

  3. @Celine Naminah,

    Min svärmor bor också där. Vad heter din man och är han uppvuxen i Trosa? Min sambo är född 73 och uppvuxen där.

    Har varit på en loppis som ligger på höger sida när man kommer in i trosa (vid ån) och sen någon som ligger på gatan bakom Trossen (fast närmare centrum till)

  4. Jadu, Trosa har ja med varit i en hel del…. Svärföräldrarna mina bor ju där. =)

    För ett tag sedan besökte jag dessutom loppisen som den dagliga verksamheten i Trosa driver. Har du varit där?

  5. Vad tycker du om Trosa då? Jag gillar sommaridyllen men vintertid är det rätt ödsligt och folktomt, ja förutom på Ica Trossen då. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.