Packa inför resan

bild (3)

Jag kan inte hålla mig utan måste redan nu packa min resväska inför Turkietresan på torsdag morgon. Fast jag tycker det är rätt skönt att ha det gjort. Speciellt eftersom det är två barn som skall ha med saker också. Som vanligt har jag överpackat fast det kan hända att det är lite nödvändigt denna gång. Man vet liksom aldrig när en spya kommer från Felix. Nu kräks han inte så ofta men just om han fått ersättning så kan det hända och då kan det vara skönt att ha någon extra topp med sig.

Sen har jag faktiskt packat ner lite saker till Louise också. Har dock inte fått tag i en näsfrida än men hoppas hitta en i Södertälje till veckan, om jag nu kommer ihåg det med min amningshjärna. Sen har jag tagit en ful handduk med shrek på till mig och en liten handduk till Felix från Libero, dessa kommer jag nog kasta på hotellet innan vi åker hem så jag kan ta med lite nytt hem 🙂

Melvin som också vill vara i tid har packat sitt handbagage fullt med böcker, riddare, en nalle och en och annan bil. Fast jag tror inte han kommer få ta med allt det. Han kommer mest vara ute på dagarna och bada och på kvällarna har han Hampus och Oliwer att leka med. Tror bara vi tar med kanske 2 böcker och några gubbar. Han vill säkert köpa något när vi är där också och då är det ju bra om det får plats i väskan sen.

Nicke kommer nog inte packa förrän på onsdag kväll om jag känner honom rätt 🙂

6 thoughts on “Packa inför resan

  1. @Mia,

    Jag har hunnit ändra några ggr men nu tänker jag inte ändra ngt mer. Vet att jag packat för mycket också men vi åker ändå hem med lättare bagage då alla blöjor lär ha gått åt och jag droppar nog handdukarna också.. ja om vi nu shoppar något, annars får det följa med hem igen.

  2. Åhh ja jag är supersugen på en färgglad väska en knallrosa eller den mörklila eller en ljusrosa… Haha ja suck.. 😉
    Känns som en riktig drog faktiskt 😉

    Vad mysigt att åka iväg hoppas att ni får njuta. 🙂

    Kramar

  3. Hihi jag är likadan, men det är skönt att ha det gjort. Då hinner man fundera och ändra:-) Kim packar alltid i sista stund, ibland slutar det med att jag packar även hans för att veta hur mycket plats vi verkligen har:-)

    Ha det toppen.
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.