6-års kalas

Bjuder på lite bilder från kalasdagen. Lägger inte ut några bilder på barnen som var här då jag inte frågat om lov.

Det blev 6st på hans kalas och det kändes lagom, fler än det hade nog inte varit hanterbart. Vi hade dukat upp med Spindelmannen tema och pyntat med ballonger utanför. Fiskdamm skulle det såklart vara också. Först när barnen kom så fick de leka lite på baksidan innan det dukades upp korv med bröd. Vid bordet hade vi givande samtal om Sean Banan bland annat.

Efter maten blev det mera utomhuslek, herregud vad vi spelade badminton (jag och Melvin) och ett spel där man kastar en kardborrboll och skall fånga den med en racket med kardborre på (jag och Oliver). Var lite smått svettig efteråt.

Sen blev det glass och lite kakor och då var det badkarssamtal (bubbelbad och pooler) och lite om resor… kul att prata med barnen. Fast får erkänna att det i stort sett bara var killarna som pratade. Tjejerna sa faktiskt inte mycket alls.

DSC_0238

 

En förväntansfull kille

DSC_0241

 

Vi tänkte att utomhuslek vore bra så de skulle hålla sig lite aktiverade.

DSC_0246

 

DSC_0244

 

Massa fina presenter från kompisarna. Darttavlan kom väl till pass på utomhusleken och den fick han av Wilma. Sen fick han motorcykel och bilar av Tindra, svärd av Jeniina, spidermantröjan av Oliver, cykel och skateboard samt en gubbe med fallskärm av Adam. Jättefina och roliga presenter. Tack alla som kom och tack för de fina presenterna.

 

DSC_0248

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.