Inställt besök hos logopeden

Idag skulle Melvin ha gått till sin logoped men Felix är förkyld och rosslig/slemmig i halsen och inte så värst pigg så jag ringde och avbokade. Hoppas de är snälla så vi slipper betala men annars är det värt det ändå.

Melvin fick istället åka direkt till skolan men det hade han inget emot. Idag var dessutom en av fröknarna tillbaka igen efter att ha varit sjuk. Vet inte hur det är i andra förskoleklasser men i Melvins så går de mellan 8-14 varje dag och de har sin klassföreståndare men även 2 fritidsfröknar som är med dem. En av fritidsfröknarna jobbar om jag förstått rätt på eftermiddagarna (halvtid) medan den andra är hela dagar så de är alltid 2 och på eftermiddagarna 3st fröknar.

Felix har nu somnat i vagnen så jag skall lägga mig en stund och kika på tv och äta min frukost. Är lite trött då jag blev väckt tidigt av att Felix hade så otäck hosta.

kaviarsmörgås

8 thoughts on “Inställt besök hos logopeden

  1. @Beatrice, mamma till Robin och Jennifer,

    Tror jag varit där 4 eller 5 år. Det här blir tredje året som jag blivit inbjuden till VIP frukosten. Jag tycker jättemycket om mässan. Nu har ju både du och jag en liten bebis och då finns det massor. Melvin som är 6år gillar iofs aktiviteterna de har där men han börjar bli i största laget för att shoppa till tycker jag. Tror de vänder sig till barn i åldern 0-6år (mest). Jag tycker det är väl värt ett besök.

  2. @Marie,

    Ja en fika måste vi fixa till. Kan du möta upp mig i Älvsjö och ta en fika där på konditoriet? Det är rätt fint däruppe tycker jag. I så fall kan jag säkerligen nästa vecka. Vet att det är något då men måste kolla upp vilken dag det var.

    De är 21 eller 22st 🙂

  3. Hoppas lillen kryar på sig. Har du tid att ses för en fika snart?
    Hur många barn är det i Melvins förskolegrupp?

  4. Hoppas lilleman blir frisk snart! Ohh vad jag längtar till 4 oktober!!!!!!!! Och så glad att det hela med resan blev framskjutet så jag kan medverka på UnderbaraBarn och hos er!

    kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.