Hann inte shoppa

I helgen har jag varit iväg på event och innan jag åkte så hade jag tänkt handla lite nya kläder, gärna festliga som jag kunde ha på middagen. På JOY hittade jag en superfin top för en vecka sedan men tyvärr hann jag inte åka och köpa den innan jag for iväg till Göteborg.

Närmaste centrum för mig är faktiskt Farsta Centrum eftersom jag jobbar i Farsta Strand. Jag åker dit med jämna mellanrum för att både shoppa kläder, prylar och för att handla när jag ändå passerar på hemvägen. Jag gillar deras centrum för att det finns så mycket härliga butiker. Allt ifrån de vanligaste kedjorna till lite mer speciella butiker.

Nu var det ett tag sedan jag var där men jag tror jag skall försöka ta mig dit snart igen för att handla vinsterskor och så den där underbara toppen som jag hittade på Joy.

Vilka är då fördelarna med Farsta Centrum om man jämför med andra centrum som jag varit i? Det är stort men ändå är det enkelt att hitta. I andra centrum som jag varit så känns det ibland som man går runt runt, men här är det under och övervåning som hyfsat som en raksträcka, perfekt för mig som lätt blir förvirrad och inte alltid vet vilket håll jag kommer ifrån. Sen finns det ett flertal olika restauranger men de ligger lite utspridda. Jag har lite svårt för foodcourts som finns på andra ställen, det blir så stökigt i sådana. Sen har de även torghandel och den är helt underbar. Massor med fina blommor, frukt och grönsaker.

Sen att det finns bra parkeringsmöjligheter gör också att det känns bra att åka dit. Det är dessutom gratis parkering i flera timmar (3 timmar om jag minns rätt) och det finns även ett parkeringshus. Och sist men inte minst då, 150 butiker. Kan det bli bättre för en shoppingsugen?

Har ni inte varit där så åk dit.

2 thoughts on “Hann inte shoppa

  1. Jag gillar också Farsta c även om mitt hemcentrum Haninge C och port73 är väldigt fina men det är skönt att åka hemifrån då och då och shoppa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.