När man vill något…

Ibland vill man något så mycket och ändå blir man livrädd och börjar tänka på “worst case scenario”… Varför funkar jag så? Eller när ni fler som funkar på det viset? Först ser man bara allting positivt men så när något kommer i rullning så blir det liksom läskigt och domedagstankarna kommer… suck.

Fast jag tror inte jag behöver oroa mig för jag tror inte detta går vägen…

Hälsningar

Hemlighetsfulla Anna som bara säger A

8 thoughts on “När man vill något…

  1. @Tjejmorsan,

    Tummarna hjälpte inte… suck. Men nya tag. Nu blir det till att försöka spara som galningar… lär väl ta en typ 10 år minst… eller så får vi vinna på lotto *S’. Närå, men vi får försöka tänka oss för och sen får vi förhoppningsvis kanske bonus från våra jobb någon mer gång och då får vi spara dem.

  2. @Martina,

    Som tur är behövde jag inte fundera vidare… eller tråkigt nog. Det var ett hus vi var sugna på, men det sket sig eftersom vi inte har någon kontantinsats… så nu är det bara att sätta igång och spara… förhoppningsvis tar det bara en 10 år innan vi fått ihop typ 300 000 som krävs (suck) eller så får de göra om reglerna igen till att man får låna allting men att de gör hårdare kreditkoller

  3. @karin,

    Vad gäller kommentarer vi båda fått så tror jag bara de är avundsjuka på att vi kanske gör något som de önskar de kunde göra. Men jag gör som dig, blir jag irriterad eller inte gillar en blogg så inte skriver jag sura kommenterar, jag surfar också bara vidare.

    Jag brukar inte tänka i katastroftankar. Inlägget ovan gällde ett hus men vi kommer inte kunna köpa det. Får inte lån eftersom vi inte har någon kontantinsats att kasta in…

  4. @Jessica,

    Jag är också dålig på att kommentera. Jag skall gå på både Prat PR (först) och sedan Tres PR imorgon. Fast jag är nog inne i stan först vid 10 och då går jag och Ewa till Prat Pr.

  5. Hej!
    jag är världens segaste på att kommentera! Åh det hade varit kul ifall vi hade gått på samma press träff. Men vi ses säkert massa andra gånger =) Ha en fin dag fina Anna massa kramar till dig =) Jessica

  6. Vet inte vad du syftar på ovan men jag är katastroftänksmänniska. Ser alltid värsta tänkbara i situationer. 😛

    sv:Om jag inte gillar en blogg så surfar jag vidare. Men jag kan inte låta bli att fundera på vad som gör att man måste droppa såna kommentarer. Nåja, folk får väl säga och göra vad de vill. Onödigt bara.

  7. Hahahah du är så roligt min älskade vän 🙂 och det är MÅNGA som är så 🙂 Tror det är rätt mänskligt 🙂

    Men nu ska du se att ALLT går bra 🙂
    Kram och jag håller mina tummar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.