Pressdag: Prat PR

Strax innan klockan 10 så kom jag, Ewa och Felix till Prat PR för att vara med på deras pressdag. Vi hälsades välkomna och fick ta frukost. Blev en kaffe, smörgås och lite juice från Saltå kvarn till mig. Perfekt eftersom jag ätit så tidig frukost hemma.

DSC_0338

Först fick vi en liten presentation av Lush och deras produkter. När jag hört Lush så har jag tänkt på tvålar men det är så mycket mer de har. Luktade på en härlig bodylotion och så fick vi en kräm till läpparna i vår goodiebag.

DSC_0337

Felix placerade jag lite strategiskt i kläd/skoavdelningen. Där hängde nämligen supercoola skor ner från taket och det var spännande för honom att kika på.

Jag kollade inte lite av Reimas barnkläder men fastnade framför Crocshyllan. Jag lever i mina crocs på sommaren men det finns så mycket snygga skor som jag hellre skulle ha än de här gamla vanliga clogsen.

crocs

Efter att ha spanat runt där så gick vi bort mot en avdelning där vi fick prova på att göra en egen teckning i en dator (jag är kass på att rita) men man kunde vara med och tävla om en dator och det vore coolt att vinna en… det var touchscreen och bara man vänjer sig så kan man nog rita riktigt bra med lite övning. Jag ville försöka ha en chans i tävlingen så jag ritade ett litet spöke som vi skrev ut och sedan limmade fast i en skål.

hpenvy

Ida (Adaras) och Julia fnular på vad de skall rita. Sen är det djup koncentration…. och sen bjuder jag på min superfina skapelse (ironi)

I samma lilla hörna hade de även superfina sängkläder för barn som kom från Jysk samt att de presenterade sina nya formar från Pyrex, Felix Twist for Kids. Perfekta att ha när man bakar med barnen.

page

 

Jysk hade också ett rum där de bäddat upp två sängar och där kunde man även tävla om en säng, så jag kastade upp Felix i stora sängen och där låg han och mös. Vore inte fel att vinna ny säng.

Massor med fina saker hade de dukat med och även där kom det igen med ugglor (mycket ugglor i mitt liv nu)

page

 

Tack snälla Prat PR för att jag fick komma och se hur ni har det. Underbara lokaler och ni hade verkligen skapat härliga miljöer att sen personalen var supertrevlig och tog väl hand om oss, det gillas. Hoppas jag får komma fler gånger.

Vi fick en fin goodiebag där jag valde den med inriktning barn och Melvin älskar Angry Bird figuren, själv så ser jag fram emot att anteckna lite i min nya anteckningsbok (det kommer jag ha den som i alla fall) samt att vi skall få prova lite bakning i Pyrexformar. Har en större förpackning som Love så snällt lovade att ta till mig.

IMG_0364

 

4 thoughts on “Pressdag: Prat PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.