När mamma tittar bort…

Den här lilla filuren tar sig mellan olika ställen men han kan inte krypa och inte ta sig framåt. Han ålar istället bakåt och ibland så sitter han och tar sig till olika ställen… han måste på något vis hasa lite på rumpan också.

När vi höll på och fixade i köket så satte jag honom framför kylskåpet där han har leksaksmagneter som han brukar pyssla med. Plötsligt kikar jag till och då har detta hänt.

bild (6)

Då lär det snart ryka saker ur lådorna och han kommer säkert klämma sig också. Tur vi har barnvänliga saker i alla lådor som det inte gör något om han leker med.

Dessutom har jag flera gånger hittat honom sittande fast jag vet att jag lagt honom ner så det är också en talang han besitter men som han ligger lite lågt med. Vem vet, buset kanske knallar redan fast han inte visar det 😉

Orkar inte gå tillbaks och kolla ifall jag redan skrivit vad han vägde på 8 månaders kontrollen men siffrorna var 69cm och 9,08kg.

2 thoughts on “När mamma tittar bort…

  1. Vi har likadana handtag på kökslådorna. Vi har kört ett skohorn genom alla handtagen så då är det inte lika lätt att fingrarna kommer i kläm.
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.