Det här med lekland..

Vi har lite olika lekland som vi brukar åka till och det är Busiz i Nyköping (kanonställe), Lekplatsen på Heron City och så brukar vi åka till Lek & Bus infracity när vi skall möta upp Ewa och tjejerna.

Busiz är toppenbra då de har öppet och luftigt lekland, även om man inte är med barnen hela tiden så syns de i stort sett hela tiden från cafeterian. Dessutom har Busiz även luncher (många lunchgäster från närliggande företag) och de brukar vara riktigt riktigt bra och bra priser också.

Lek & Bus är extremt stort. Där ser man inte alltid barnen men de har lite andra saker än ex Busiz. Har inte koll på vad man kan äta där för vi brukar bara fika, men vi gillar det verkligen.

Lekplatsen på Heron City brukar vara helt okej men igår när vi var där så var det fullständigt kaos. Volymen var superhög, nästan så vi hade behövt hörselkåpor till Felix (och till resten av familjen). Det var väldigt mycket barn och ingen personal som verkar ha koll. Såklart skall föräldrar också säga till men när barnen springer, hoppar och ligger och sparkar i småbarnsavdelningen så tycker jag att en personal skulle kunnat kommit och upplyst dem om att ta det lugnt. Inte en förälder kom och sa till sina barn utan till slut fick jag säga ifrån när en flicka nästan sparkade till Felix.

Melvin hade som vanligt superkul och sprang omkring och lekte så han var helt svettig när han kom till oss.

Vilket är enligt er det ultimata leklandet i Stockholms län?

bild (6)456

 

2 thoughts on “Det här med lekland..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.