Kallelse till plastikkirurgiska mottagningen

bild (6)15796

 

När jag var i Trysil så fick jag ett samtal från Karolinska i Solna där de undrade om jag kunde komma för en bedömning för eventuell bukplastik nu i fredags. Var lite svårt då jag befann mig i Norge så de fick skicka en kallelse. Nu blev det lite längre framåt i tiden men jag ser med spänning fram emot det besöket. Jag känner att jag inte har koll på vilka regler som gäller för bukplastik men jag tycker själv jag har ett rejält häng.

Blir spännande och jag hoppas verkligen jag blir godkänd. Annars blir jag grymt besviken.

4 thoughts on “Kallelse till plastikkirurgiska mottagningen

  1. @Annika – drömmen om 11 barn,

    Jag tror inte vi har något speciellt BMI, jag har typ 29 fast jag känner mig nöjd med mig själv. Visst kan jag gå ner lite till men jag vill inte tappa typ 20kg… då skulle jag se sjuk ut. Hänget borde inte vara problem. Jag är viktstabil också. Är väl ca 2kg det pendlar mellan (men nu när jag jobbar blir det mer rutiner än som mammaledig).

  2. Jag ska hålla tummarna för att du får igenom det! På de flesta ställen som jag hört så är det 3 cm häng som gäller, och bmi under 27 (vi har bmi 30) samt att det ska ha gått 1,5-2år sen op. Och jag kan tänka mig att du uppfyller dom alla – jag menar, 3 cm häng – vem har INTE det som varit “overweight” liksom? Jag har nog över 10 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.