Bloggpaus

Det har blivit en liten bloggpaus här, välbehövligt. Datorn har inte varit igång på tre dagar och jag vet inte när det hände senast (när jag varit hemma).

Vad har hänt sen sist? Ja inte mycket alls. Jag jobbar och står i och det händer liksom inte så mycket mer än det på vardagarna. När jag kommer hem vid 18-18.30 så är det i stort sett dags för Felix att gå och sova och Melvin lägger sig vid 19 så det känns som jag knappt träffar dem.

Nu i helgen har vi däremot hittat på lite saker. Igår åkte vi upp till Stockholm och åt middag och fikade med Marie och Valle och lilla Ylva. Vi åt lunchmenyn på Jensens på Rådmansgatan. God mat och billigt.

Sen blev det en fika på Espresso House vid Hötorget. Vi har dock gjort ett konstaterande och det är att vi måste träffas utan barn någon gång, jesus vad det händer saker, avbryts när man har de små sötnosarna med sig. Vore så skönt att bara hänga vi vuxna och kunna prata i lugn och ro 🙂

148607_10152523196145130_1213710130_n

 

Melvin var och köpte en muffins själv och var jättestolt när han kom tillbaka.

 

1011098_10152584931869966_148574647_n

Idag fick jag sovmorgon (som alltid, men Nicke tog faktiskt ner Felix när han vaknade) så jag gick inte upp förrän efter 9. Nicke drog iväg och tränade medan jag dammsög och dammade samt bytte sängkläder och tvättade. Felix och Melvin roade sig under tiden. Var så skönt att få rent, var rejält dammigt både på övervåningen och undervåningen.

Nu sover Felix och jag njuter med en kopp kaffe. Nicke och Melvin har åkt till ishallen och Melvin har sin kompis V med sig. När de kommer hem blir det nog lite häng innan vi skall åka och storhandla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.