Snart har vi en 1-åring

Det är märkligt hur fort tiden går. Knappt 11 månader hemma med Felix gick superfort och nu fyller han snart 1 år. Våran lilla bäbis. Tycker allting har gått så himla bra, han är en nöjd kille och väldigt lätt. Vi pratade om det igår jag och Nicke, vilken tur vi haft med barnen. Både Melvin och Felix har sovit bra och jag har med Felix aldrig känt mig direkt trött, inte ens när han var spädis. Men jag lär väl få för det senare, när trotsen kommer (förlåt, utvecklingsfaserna).

Vi har funderat på vad vi ska köpa till Felix när han fyller 1år och jag har haft en idé om en present. En riktig xylofon i trä. Jag hade kollat ut en som jag var sugen på och som skulle komma in i slutet på januari. Hade tänkt handla den då.. MEN sen skickar Eva en härlig pressrelease till mig om Skip Hops nyheter “giraff safari”.

Nu har de kommit en en träxylofon som ser ut som en krokodil och nu bara måste jag ha den till Felix. Den är helt underbar. Ett plus att den även går att dra omkring med, sånt gillar Felix.

xylofon

 

De har även lite andra fina nyheter som klossar och djur som kan staplas på varandra och en flipp flopp bok.

flippflopp Namnlös845 Namnlös82135

 

 

Pressreleasen kom från Amvina

3 thoughts on “Snart har vi en 1-åring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.