Att resa med Detur

Om precis 2 månader så premiärreser jag med Detur till Turkiet och vår favoritstad Side (säger jag trots att jag bara besökt Side och Marmaris). Det  som från början skulle bli en resa med ett barn dvs jag och Felix ledde till att jag, mamma, pappa och Felix tänkte åka…. MEN så letade och letade vi och sen hittade vi en väldigt billig resa med Detur och då råkade det bara bli så att hela familjen åker 🙂

Så nu blir vi 4 vuxna och 2 barn som åker med Detur till Side där vi skall bo på Kentia. Det ser fint ut på utsidan och rummen ser okej ut så jag hoppas det blir bra. Jag brukar föredra att åka med Ving då de har väldigt bra restider samt att jag vet hur det funkar men nu chansar vi på att Detur är lika bra.

Fördelen med dem (åtminstone till detta resmål) är att måltid ombord på planet ingår, det brukar annars vara väldigt dyrt. Nu har jag ingen aning om vad det är för slags mat men det lär visa sig. Vi åker med Turkish airlines och flygtiden ner är perfekt, däremot åker vi hem 05.55 vilket kan bli jobbigt.

Ser verkligen fram emot att få träffa Malin och Ahmet som inom kort öppnar upp sin nya restaurang Side Friends samt att jag hoppas få träffa Louise och Adem (och Kadir också såklart). Lite shopping lär det också bli i Marias butik.

Har ni rest med Detur? Har ni bott på Kentia?

Namnlös

4 thoughts on “Att resa med Detur

 1. @Marlene,

  Vi brukar inte heller ha någon kontakt med resebyrån utan klarar oss bra på egen hand. Det är lite annorlunda när man flyger med Detur (vi flyger turkish airlines) då det inte säljs något på planet. Bäst att bunkra upp innan med andra ord.

 2. Japp, vi har varit i Egypten flera gånger med Detur och det är som att resa med vilket annat bolag som helst. Kanske något yngre personal på orten än man är van vid… men man har ju ändå itne så mycket med dem att göra så det spelar ju inte så stor roll vem man åker med. Hoppas ni får en riktigt skön resa, vi får vänta ända tills november…

 3. Vilken kul resa ni ska göra.
  Jag kan rekomendera Detur.
  Åkte med dem förra hösten till Tunisien.
  Trevliga, bra och inget strul med dem hadde vi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.