Tjuvkik på Lekmers butik i Barkarby

Namnlös

På torsdag är jag inbjuden på en “förhandstitt” på Lekmers nya butik som de öppnar i Barkarby (Enköpingsvägen 33). Jag ser verkligen fram emot att se deras butik och att få mingla med goa vänner och kanske även fynda lite saker 🙂

Jag får som tur var skjuts dit av en jobbarkompis som ändå passerar, själv hittar jag inte på den sidan av stan utan skulle nog gå vilse om jag skulle åka kommunalt dit.

För allmänheten så öppnar butiken 12/4 kl 10.00 och de har massa fina erbjudanden så passa på att åka dit och kika även lite underhållning för barnen i form av Spindelmannen (12/4).

Brukar du handla på Lekmer?

 

 

2 thoughts on “Tjuvkik på Lekmers butik i Barkarby

  1. Som den inbitna lekmer fantast jag är, så är jag lite avis på er som får förhandstitt. Själv försöker jag få med mig sambon dit på lördag, men det känns rätt döfött eftersom han typ har fobi för trängsel och köer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.