Utlottning: Påslakanset från Bliss Sthlm

logo

bedset_blue1_thumb bedset_cosmiclatte1_thumb bedset_pink1_thumb bedset_slategrey1_thumb

Nu är det dags för tävling här hos mig. I samarbete med Amvina så har jag äran att lotta ut ett helt underbart påslakanset från Bliss Sthlm. I setet ingår påslakan, lakan och örngott och jag kan intyga att det är i helt underbar kvalitet och att de efter flertalet tvättar dessutom är lika fina. Materialet är 100% oeko-tex bomull.

Påslakanen finns i fyra färger och i storlek spjälsäng och vagga. Vinnaren får själv välja färg och storlek. Tävlingen avslutas 30/4

För att vara med och tävla så vill jag att ni gör följande obligatoriska steg

1. Nämn 3 st varumärken som Amvina har

2. Motivera varför du skall vinna detta påslakanset

Jag tycker extra mycket om er om ni

Delar tävlingen på er blogg med länk hit alternativt dela den på er Facebook (dela offentligt).
Om ni delar tävlingen på något vis så meddela mig länk till er blogg där ni skrivit eller skriv ert Facebooknamn i kommentaren. Låna gärna texten nedan.

Jag tävlar hos En Mölnbobos Liv om ett påslakanset från Bliss Sthlm i samarbete med Amvina. Tävlingen avslutas 30/4

Gilla gärna Amvina på Facebook för att få nyheter och härlig inspiration (och ett  visst köptvång).

54 thoughts on “Utlottning: Påslakanset från Bliss Sthlm

 1. Hej.

  1. Amvina är återförsäljare av märkena skiphop , hippychick och brother Max.
  2. Jag skulle vilja vinna det rosa påslakan setet till min dotter som föds nu den
  4/6. Jag skulle bli enormt glad om jag vann så jag äntligen kunde få det drömrum
  Jag velat ha till barnen.

  Kram Jessica med familj 🙂

 2. För att vara med och tävla så vill jag att ni gör följande obligatoriska steg

  1. Nämn 3 st varumärken som Amvina har
  Skiphop
  Bliss
  Hippychick
  2. Motivera varför du skall vinna detta påslakanset
  En liten efterlängtad liten ska få sova sött
  och behagligt drömmen bli mött
  sov i lakan av bra kvalitet
  för det bästa i världen som vi vet

  Anna Larsson På FB

 3. Varumärken är t.ex. Skip hop, diono och pabobo.

  Jag skulle gärna vinna detta set för att ge det som en sommargåva till mitt gudbarn. Hoppas på tur! 🙂

 4. Hej! Är gärna med och tävlar 🙂
  1märkerna som finns är :skiphop, hippychick, diono
  2filippa håller på att sluta med blöja och det går en del sängkläder ! Vore perfekt att vinna ett rosa fint 🙂 kramis Jessica

 5. De har bl.a. Bliss, hippychick, skiphop.
  Jag önskar vinna detta för att överraska min gudson med den dagen vi får passa honom över natten.
  Delar i min blogg
  blogg.loppi.se/fruwallen

 6. – Diono, Walltastic, Brother Max.
  – Den här vinsten skulle inte gå till mig själv, utan till min bästa vän som väntar sitt tredje barn nu i juni. Hon fick sitt andra barn för bara 10 månader sen, så det kommer vara ganska exakt 1 år mellan 2an och 3an. Jag skulle vilja ge henne en riktigt härlig present och det här skulle passa perfekt 🙂

  – Har delat tävlingen offentligt här: https://www.facebook.com/sara.kramer.334/posts/10152347244536628?stream_ref=1

 7. 1. Brother Max, Diono och Hippychick
  2. Detta påslakanet skulle vara perfekt som en liten överrasknings till några vänner till min familj som nyligen fått en liten pojke! 🙂

  kram!

 8. Jag vill väldigt gärna vara med och tävla!
  Dream Tubes, Hippychick och Brother Max. Är 3 av deras varumärken!
  Varför borde jag vinna? Jo för att jag fick nyligen reda på att jag är gravid, som arbetssökande och ung så är ekonomin väldigt tajt. Men jag och min pojkvän väljer att behålla barnet och kämpa för att hen ska få ett så bra liv som möjligt.
  Jag skulle gärna vilja vinna, dels för att överraska min pojkvän och dels för att jag blev väldigt förtjust i påslakansetet. 🙂
  Jag har gillat Amvina på Facebook och jag har även skrivit ett blogginlägg, det hittar du här:
  http://marieungochgravid.blogg.se/2014/april/tavling.html

 9. Jag skulle gärna vilja vara med i tävlingen!

  1. Hos Amvina hittar man bland annat Skip Hop, BLISS Sthlm och Brother Max.

  2. Jag hade velat vinna setet i gult till vår lilla tjej som kommer vilken dag som helst, så hon kan ha det i sin spjälsäng. Eftersom de andra sängkläderna hon kommer ha är ärvda efter storasyster hade det varit mysigt med ett set som är bara hennes!

  Har skrivit om tävlingen på min blogg: http://rosabubbla.blogspot.se/2014/04/tavling-hos-anna.html

  Med vänlig hälsning,
  Johanna

 10. Hej och tack för en fin blogg!

  Svar på frågor:
  1. BLISS Sthlm, Brother Max, och Walltastic är tre varumärken som Amvina importerar och representerar.

  2. Jag har inga barn själv (än iaf 🙂 men skulle så gärna vilja vinna detta för att kunna skicka till min bästa vän som födde barn för några månader sen. Tänk vilken fin överraskning det hade blivit, och då är jag kanske i åtanke till favorittant hos lilla Alwa :).

  Och för att du ska tycka om mig extra mycket så har jag gjort en liten notis på min blogg: http://malinochemilia.blogg.se/2014/april/tips-pa-tavling.html

  Hoppas hoppas hoppas 🙂

 11. Jag vill gärna vinna 🙂 Har tänkt göra om lite i O rum nu i maj och ett nytt påslakan set vore verkligen roligt å syns ju mkt.

  Så ett ljusblått vore snyggt 🙂

  Gillar Amvina sen innan på FB.

  Tre märken de har är Bliss, Skip Hop och Hippy Chick

  Hoppas på tur nu 🙂

  Kramar L

 12. 1. BLISS Sthlm, Diono, Walltastic.

  2. Efter drygt ett års aktivt försökande efter ett litet frö, och en tuff genomgång av två tidiga missfall så har vi äntligen passerat “riskzonen” och väntar vårt första efterlängtade barn den 5 september. Det glädjer mig att delta i denna tävlingen, och att ha chansen att vinna detta fina påslakanset till vår lilla flicka i magen. För visserligen, efter regn så kommer solsken..

  (Har delat på facebook, men den är privat, inte offentlig)

 13. 1. skip hop, diono, brother max
  2. sonen önskar ett i blått, bara gamla av syrran han fått, håller nu mina tummar och tår, att lilla Noah ett vackert set får!

  3. har länkat från bloggen!

 14. 1. Bliss Stockholm, Skip Hop, Diono.
  2. Jag skulle så gärna vilja vinna det blå setet till barnvagn. Nu när lill*n snart kommer behöver vi ett set till vagnen,. Ärvde ett av min syster, men det är väldigt urtvättat och så har det gula fläckar som inte går att få bort i tvätten. Skulle så gärna vilja ge mitt barn en nytt och fräscht set att åka runt i.
  Har delat på FB, Tina Carlström, https://www.facebook.com/tina.carlstrom.351?ref=tn_tnmn
  Gillar Amvina på FB.

 15. 1) BLISS Sthlm, Hippychick och dream tupes
  2) Skulle ge till min kusin som precis fått barn! Hon skulle tycka de var ljuvliga!

 16. Åhh vad fina!!
  1) Skip Hop, Walltastic, Brother Max.

  2) Vi väntar vårt andra barn och skulle verkligen behöva lite nya saker till bebisen! Speciellt sängkläder. De vi har kvar är inte så roliga direkt…

  Tyvärr har jag ingen blogg eller så men hoppas det kan gå och vinna ändå!

  Jossan B

 17. Brother Max, Diono;Dream Tubes
  Nytt Frächt Sova på och under och vila huvudet på:
  Till Spjälsäng

 18. 1. Skip Hop, Bliss Sthlm och Hippy chick
  2. Eftersom jag bara har ett gäng avlagda gamla lakan i konstiga (och fula!) färger och format, till dottern, skulle jag gärna vinna ett set så hon får något skönt och fint att sova i. Trots allt spenderar ju bebisar en ansenlig mängd timmar insängen 🙂
  3. Delar tävlingen på fb (Annah karlsson) och gillar såklart Amvina på fb också!

 19. bliss sthlm
  diono
  skip hop

  Har länge försökt bli med barn, men inget ännu.
  Att vinna detta skulle få oss att orka fortsätta

 20. Svar: Brother Max, Pabobo och Skip Hop

  Jag vill gärna vinna för jag tycker att det är så fina påslakansset så de skulle bli välanvända!

  Jag vill gärna vinna i Slate Grey och storlek spjälsäng.

 21. 1. Bliss sthlm, skip hop, hippychick
  2. Påslakansetet skulle min andra son få som just nu ligger och ruvas i magen.

 22. Hippychick, BLISS Sthlm™ och Pabobo

  Skulle vilja vinna detta till min kompis barn som får barn i sommar, som ett doppresent.

 23. Jag vill hemskt gärna vara med och tävla!

  Svar på frågan: BLISS Sthlm, Skip Hop och Brother Max.

  Min motivering:

  Med ett påslakanset från BLISS Sthlm är barnen i goda händer,
  och vi kan lugnt titta på medan John Blund anländer.
  Tryggt och säkert med bra material kan barnen sova sött,
  och jag lovar att till och med mamma kommer att bli trött!

  Jag har ingen blogg, men har delat tävlingen på min facebook. Här är länken till min delning: https://www.facebook.com/sophiemichelle.persson/posts/436584689809878?stream_ref=10

  Jag har gillat Amvina på fb!

  Sophie Michelle Persson
  sophie_persson@yahoo.com

 24. Svar:
  Bliss Sthlm
  Brother Max
  Skip Hop

  Jag vill vinna eftersom det skulle passa bra till min nya bebis som kommer i maj. Vi har inga sängkläder ännu och jag känner smått panik över saker.

 25. Bliss sthlm, skip hop, brother max, pabobo, diono.

  Jag har haft stora problem att hitta påslakan med ett mått som passar till Adeas täcke och kudde och trodde att alla hade samma mått när jag köpte det åt henne. Nu har vi beställt ett nytt täcke/kudde samt ett påslakanset åt henne av just den anledningen, men olyckor händer och en extra uppsättning skulle vara bra! 🙂

 26. Skip hop, brother max och hippychick.

  Vår yngsta dotter ska börja sova inne i hennes och storasysters rum. När spjälsängen flyttas in vill jag bädda med fina lakan, så hon känner sig ombonad och sover gott hela natten.

 27. Skip hop, Bliss Sthlm och Pabobo

  Jag skulle vilja vinna detta till en av mina bästa vänners bebis som nu börjat sova i egen spjälsäng. Vore en underbar gåva och jag får komma på besök och får bebissnusa något jag verkligen längtar efter.

 28. 1. Hippychic, Pabobo och Ship hop
  2. Det vore underbart att få vinna ett påslakanset i rosa, det skulle passa så fint i lillans rum. Dem har efter storebror skär sig med resten av alla färger så det vore roligt med ett som passade perfekt in med övrig inredning. Sen så vill jag ju såklart att hon ska få sova riktigt skönt också i riktigt mjuka lakan.

 29. Hej!

  Fråga 1. Svar: Skip Hop, Hippychick & Walltastic.

  Motivering: Min bästa vännina har blivit gravid med tvillingar! Hon är 48 år och är i sin bästa toppform, så detta kommer att gå så bra så! Barnen är provrörsbarn och gjord i Finland, eftersom i Sverige var hon för gammal för att få genomgå en IVF-behandling. Så, ett barnset med så gulliga sängkläder skulle hon få, sen skulle jag köpa ett likadant till såklart!

  Ha en bra helg!

  Med vänliga hälsningar

  //Susann

  P.S jag har inte delat denna tävling då jag inte har fejja eller någon blogg. D.S

 30. Hej!

  Jag vill vara med och tävla om ett gult.
  Tre varumärken:
  Skip Hop
  Pabobo
  BLISS Sthlm

  Motivering:
  Att bädda ner sin älskling i ekologiska lakan som de här fina,
  det kan man göra med härliga Amvina!
  Tänk vad sött vår son skulle sova i sin nya säng,
  i gult som miljontals gullvivor på en äng!

  Jag gillar och delar tävlingen på FB alias: Mary-Anne Christensen
  https://www.facebook.com/petra.christensen.9

  Hälsningar
  Petra Mary-Anne Christensen

 31. 1.bliss, brother max,diono,happy chick,
  2. Håller tummarna för sängkläder som kommer göra att vår gosse kommer sova som en prins!

 32. Amvina har så många fina varumärken, men tre av dom är Skip Hop(älskar vårfåglarna), Pabobo (barbapappa nattlampan är ju så fin!) och såklart Bliss Sthlm (sängkläderna, I Like It!).

  Jag skulle gärna vinna den rosa till Jennifer, när hon låg i magen köpte jag sängkläder åt henne så hon skulle få något nytt som inte Robin använt. Inte för att det är något fel på att använda begagnade sängkläder, men jag som är barn nummer 4 av 5 vet att det är kul att få ha något eget också. Därför hoppas jag på vinst hos dig 🙂

  Jag tipsar om tävlingen här:
  http://blogg.alltforforaldrar.se/beatricetavlingstipsarblogg/2014/04/12/bliss-sthlm-30-april

  KRAM

 33. Hej!
  Åh så fint!
  Hippychick, Pabobo, brother max
  Jag hoppas innerligt på tur då mitt första barnbarn beräknas komma om 5 dagar (hoppas)
  och jag vill att han ska få det allra bästa och finaste! 😀
  Min dotter blev tyvärr lämnad ensam i detta med så jag kommer ta en större roll så nu håller vi tummarna! <3
  Delar vidare på FB https://www.facebook.com/camilla.bergstrom.12
  Stor kram från blivande och väntade mormor <3

 34. De har bla de fina märkena Skip hop pabobo Walltastic

  Jag vill vinna detta fina påslakanset till en liten tös som ska börja sova i eget rum.
  Och för att hon ska sova extra gott skulle detta påslakanset passa ypperligt mjuk och gott och dessutom väldigt snyggt:)

 35. SVAR DINO , PARBOBO , SKIP HOP

  JAG KAN INTE TROLLA LIKT HARRY POTTER
  OCH OLIKA FALLA ÖDETS LOTTER
  EN SAK VET JAG ABSOLUT
  MITT NUVARANDE BÄDSET ÄR HELT SLUT
  OM JAG SVINGAR MITT TROLLSPÖET SIMSALABIM
  KAN DETTA MÅNNE VARA ETT VINNANDE RIM

  DELAR PÅ BLOGG http://flinkan69.bloggplatsen.se/

 36. 1. BLISS Sthlm, Brother Max och Skip hop t.ex.

  2. Vi väntar syskon till vår son nu i sommar och det vore roligt att få pryda spjälsängen med något nytt och eget till kommande bebisen. Förhoppningsvis trivs bebisen då så bra däri att den vill sova där istället för hos oss 😉

 37. 1. Skip Hop. Walltastic och Pabobo.
  2. Jag skulle ju bli så GLAD! Räcker det som motivering?? 😉
  Irma har bara ett (!) påslakanset till spjälsängen, och det är inte världens roligaste (sch! berätta inte för maken, han köpte det när jag låg på BB ♥)…
  Jag har ju en förkärlek för allt som är BRA för oss, öko-tex-märkta textilier tycker jag känns tryggt för mina barn 🙂
  Hoppas på att turen är med oss!

 38. Jaa jaa jaaag vill vara med och tävla 🙂 Ett inlägg i bloggen kommer upp imorgon.

  1. Diono, Skip Hop, Pabobo
  2. Jag skulle gärna vilja vinna då Turkiet överlag är dåliga på påslakan, för vuxna och för barn. Vi varvar med 2 olika till Adem för tillfälligt varav ett är ifrån Sverige. Det är svårt att veta vart ifrån jag ska beställa påslakan för att det ska vara mjukt, skönt och bra men eftersom du Anna har testat detta så vet jag att det är bra och det hade varit toppen att vinna ett. Det blåa hade passat perfekt till Adems fina säng.

  Kram!!

 39. 1. Skiphop, hippychick och pabobo
  2. Jag skulle vilja vinna det blå bäddsetet till min älskade systersons spjälsäng. Han förtjänar att få ligga fint och mysigt. Sen skulle hans mamma bli väldigt glad också 😉

  Jag delar på Facebook, Malin Svensk Björck

  Ha en härlig helg!
  Mvh
  Malin

 40. Pingback: PÅSLAKANSET BLISS STHLM – 30/4 | BLOGGTÄVLINGAR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.