Biotajm: Sofia den första och det flytande palatset

gala (2)

 

Vilken härlig bioupplevelse vi hade idag. Jag trodde nog kanske inte att det här skulle vara någon film som Melvin skulle älska men han hade sett Sofia på Barnkanalen förut och han satt som ett ljus hela filmen. Han tyckte den var jättebra. Jag måste säga att jag också gillade den och de 45min som filmen höll på gick hur fort som helst.

Jag gillar det här med sjöjungfrur så kanske det är dags att vi introducerar Melvin för filmen med Ariel, hon dök även upp i denna.

Vi hängde med finaste Ewa och Frallan på dagens bio. Felix och Nicke fick gå på stan då jag inte vågar ta med Felix in på bio riktigt än.

Tack Finest, Disney Junior och One37 för inbjudan.

Det bjöds dessutom på kakor från Filipinos, russin, smoothie från Hipp och Festis i härliga smaker.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.