Heldag i Stockholm

MISSA INTE TÄVLINGEN OM ETT HÄRLIGT PÅSLAKANSET FRÅN BLISS STHLM, TÄVLINGEN HITTAR NI HÄR

Namnlös

Efter att ha sett Sofia Den Första – Det flytande palatset så bestämde vi oss för att gå och fika. Vi hamnade tillslut på ett mysigt cafe på Drottninggatan som hette Marina Café. Där blev det fikapaus för Melvin och Alice och vi andra åt lunch. Jag och Nicke tog en supergod räksallad.

1016802_10152707626135130_8818992698780030409_n

Dit kommer jag gå fler gånger.

Efter denna paus så gick vi en sväng ner till Kungsträdgården och där hade körsbärsträden börjar blomma så smått, var väldigt svårt att få fina bilder i motljus men hyfsade mobilbilder blev det i alla fall.

Därifrån blev det en sväng in till Gallerian där Felix fick gå omkring lite samt att det blev en yoghurtglasspaus. Så gott. Jag och Melvin festade till det på varsin och Felix fick förstås smaka. Hans nya grej är apelsiner. Som tur var kunde man välja att lägga apelsin på glassen så jag tog ett gäng bara för Felix skull.

Sen bar det av hemåt eftersom Felix behövde äta och även få sova lite. Nu sover han sen två timmar och Melvin har precis gått upp för att få höra godnattsagan. Själv somnade jag till en stund i sängen, så trött efter denna dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.