Me&I favoriter

Jag har en förmåga att vilja handla ihjäl mig varje gång Ewa bjuder in till Me&I party, tänker innan att jag inte skall ha något men det slinker alltid ner en massa fina saker. Jag älskar deras härliga mönster och söta byxor med djur/figurer på rumpan 🙂

Nu när vi var i Turkiet så hade jag lite syskonmatchning med de fina tröjorna med folkabussar (psst… de är på rea nu)

IMG_0559

 

Några andra favoriter är bland annat den här fina tröjan. Den har jag på jobbet när jag vill känna mig uppklädd men ändå inte för snofsig 🙂 Det bästa är att den också är på rea.

141605_individ_140116

 

Min sista favorit är magic knickers. Jag var dum nog att inte köpa några i år eftersom jag har ett par sen tidigare… men jag inser nu att jag gärna haft ett par extra i garderoben.

141801_individ_140121 (1)

Vad jag gillar med Me&I är att de alltid lyckas pricka in så mycket fint. Nu när Felix är liten så är jag väldigt förtjust i alla härliga tröjor med mycket mönster. Till Melvin som är 7 år så blir det mer “enmönstrade” plagg samt att hans favoriter är denimpantsen.

Jag har handlat från Me&I från det att Melvin låg i magen och jag är supernöjd med deras kvalite då alla Melvins “gamla” kläder nu har gått i arv till Felix. Perfekt!

Jag har däremot ett önskemål för framtida kollektioner och det är att de byter ut dragkedjan i plast (som är på gula svettisjackan i årets kollektion) till metall. Det är inte så lätt att dra upp dragkedjan och plupparna böjer sig lätt (och kan lossna). Hoppas på dragkedjor i metall i framtiden.

Det stora plusset med kläderna är deras passform och att de kommer på så smarta lösningar. Dessutom uppskattas att det i stort sett i alla byxor är “reglerbar” midja vilket passat mig bra då Melvin alltid varit så smal. Felix däremot är en knubbis så där har vi inte de problemen. Deras design gillar jag också, de kommer med nya roliga saker och man märker att andra har ögonen på Me&I för rätt så ofta så kopieras mönster nästan rakt av till de större kedjorna.

Som sagt var, Me&I är favoriter vad gäller kläder här hemma och jag är så glad att de bestämde sig för att även satsa på kläder för oss tjejer/kvinnor. Mina favoritplagg är alla från Me&I. Nu när vi var i Turkiet så hade jag med två klänningar från tidigare kollektioner samt en liten tunn knyt”kofta” från dem.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.