Side Friends restaurant

Första kvällen i Side var pappas födelsedag och då ville vi äta på ett ställe som vi vet är bra. Det blev en liten tur till Malin och Ahmets nya ställe “Side Friends restaurant” som ligger strax nedanför “tuesday market” i Side.

Det var jättekul att återse dem och Malin är alltid så trevlig och glad. Hon fick till och med Melvin att prata 🙂

Mamma och pappa åt en supergod köttbit och Nicke den tråkmånsen 😉 åt lax som också var god, men han ångrade sig nog lite sen att han inte tog kött. Jag åt en god kycklinggryta, Melvin åt pizza och Felix fick pommes och korv…

Eftersom Malin verkar gilla att baka så blev det såklart kaffe och morotskaka till “efterrätt”. Supergott. Kan varmt rekommendera deras restaurang. God mat, trevlig personal och god service. Priserna är inte superbilliga men maten är kanon. (och det är ändå billigare än hemma).

DSC_0874

Fina Malin skymtar förbi utanför fönstret 🙂

DSC_0878

IMG_0510

One thought on “Side Friends restaurant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.