Att komma hem

Jag har så himla svårt att komma till ro hemma. Nu har vi varit ute på en roadtrip sen 15 juli till och med 28 juli (sånär som på en dag när vi var hemma och packade om) och ändå så blir jag rastlös. Jag har så himla svårt att njuta av att bara vara hemma.

Att åka som vi gjort nu med boende på mestadels hotel men även lite i campingstugor/bed & breakfast är inte så billigt så jag kan faktiskt sakna husbilen lite. Även om den inte var tipptopp så är själva färdmedlet smidigt… det blir aldrig så dyrt då man kan fricampa eller stå på camping (vilket jag i och för sig har föredragit).

Nu har jag fått för mig att jag skulle vilja ha en liten plåtis istället, men de är så sabla dyra. Men tanken på att kunna åka omkring hur länge som helst i princip och att allting funkar (det gjorde det ju inte i vår husbil)…. coolt. Då skulle jag kunna bränna runt i norra Sverige i flera veckor och bara kolla på saker.

Jag blev som lite kär i våra norra delar, så vackert med alla fjäll. Finns så mycket som jag vill titta närmare på.

One thought on “Att komma hem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.