En dag kvar till semester

Vädret nästa vecka ser ju helt okej ut, ja förutom fredag och lördag, men vi behöver verkligen regn nu, allting torkar och björkarna börjar redan gulna på sina håll.

Först veckan har vi inget inplanerat, ja mer än att jag behöver åka till jobbet på torsdagen för att ordna med lite saker inför att vår nya country manager börjar.

Däremot så undrar man ibland om man bosatt sig på fel ställe, igår när jag kollade min väderapp så insåg jag att det var i Norrbotten man skulle varit….  Galet varmt där, men det är de värda med tanke på vintertemperaturerna 🙂

Ska försöka ta mig uppåt landet, var så vackert när vi bilade i Norrland förra sommaren. Jag skulle vilja åka upp igen. Det som är tråkigt är att det blir så dyrt när man måste bo på vandrarhem/hotell. En rejäl lottovinst (ja, jag vet, man måste spela också) så man kan köpa sig en husbil vore inte helt fel.

Har hittat den ultimata husbilen… den här skulle jag inte tacka nej till. Bilden är lånad från Blocket och är någon sugen så kostar den 375 000kr. Fler bilder och information hittar ni här.

Just den här modellen vill jag ha, den behöver inte vara lika lång men planlösningen gillade jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.