Första julklapparna och ett tips till er

Den här sidan Refunder, det är min favoritsida. Jag försöker handla det mesta via den och får då cashback på alla köp (när de genomförts/betalats). Det blir lite som ett hemligt sparkonto, så fast man “spenderar” så får man ändå tillbaks.

Idag handlade jag de första julklapparna till barnen och använde mig såklart av Refunder. Jag har installerat en plug-in så när jag söker på en produkt jag vill köpa ute på ex google så ser jag snabbt vilka butiker som är anslutna till refunder. Ett tips till er som ofta bokar hotell och övernattningar, både hotels.com och booking finns på Refunder. Idag blev det inköp till Felix som helt fastnade för Ghostbuster playmobil som han lekte med hemma hos Marie och Melvin har vi också handlat lite till, kan dock inte skriva vad här då han ibland är ute och läser.

Just nu har jag nästan 1500kr som jag fått i cashback och de får sitta kvar där tills det blir tuffare tider 🙂

Jag vet att det finns andra liknande siter men jag måste säga att jag är väldigt nöjd med denna sida. Om ni reggar er på denna länk och när ni dessutom handlar för mer än 100kr så får både ni och jag en liten extra 50-lapp 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.