Cellgiftsbehandling nr 2

Nu är mamma inne på sjukhuset för sin andra cellgiftsbehandling, hon åkte in igår. Det blir en 5-6 nätter på sjukhus för henne medan hon får kuren, men hon tyckte bara det kändes skönt att vara på hematologen, nära om något händer.

Hon skulle få en port inopererad men nu blev det en kateter i halsen igen (tror det heter kateter). Hon verkar ha det rätt bra på sjukhuset, är man lite piggare så orkar man ju också prata med de andra patienterna som är lika pigga.

Sen är pappa där också, eller i alla fall idag när jag pratade med mamma.

Just ja, alla mammas värden var riktigt bra så det känns skönt att hon påbörjar denna behandling så mycket piggare än förr gången. Tyvärr kommer hon mest troligt att bara hinna vara hemma några dagar sen innan det blir ambulansfärd än, läkarna hade sagt att 9/10 åker på en infektion bara några dagar efter hemgång och då blir det akut transport in. Sen kommer förmodligen infektionsvärdena vara låga så man får hålla sig undan, för det känns som att nu lär väl snart alla förkylningar och annan skit komma till barnen och kanske även till oss vuxna.

Jag får se om jag hinner hälsa på mamma något. Jag åker ju norröver på söndag så är imorgon eller lördag som jag har möjlighet att hälsa på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.