Tips för dig som vill hitta senaste trenderna

Under julen har man fokuserat helhjärtat på andra personer. Det har varit arbete och familjen som gäller, det är lätt att man själv hamnar i skymundan och inte får ta någon plats under månaden. Men när julen är bortstädad kan man ta fram sina egna intressen igen och belöna sig själv med något fint. Mellandagsrean och vinterrean under januari brukar bjuda på trevliga deals och rabatter. Det är alltså dags att köpa en trendig och ny pryl för att ringa in det nya året. För att hjälpa dig att hitta de senaste trenderna kan du titta in på några av de här sajterna.

Glasögon

Du behöver inte ha ett synfel för att uppskatta glasögon som en snygg accessoar. Du kan få massor med inspiration hos Mister Spex som säljer glasögon till bra priser och har så mycket att välja bland! Det ser ut som att trenden med stora glas i tunna bågar fortsätter att vara populärt, alltid kul med lite mer 70-talsstil i vardagen!

Kläder

Kläder är helt klart en av storsäljarna under reorna. När favoritplagget äntligen har blivit nedsatt känns det som att vinna på lotto! Vill du följa nästa års mode får du vara lite mer selektiv så att du hitta plaggen som kommer att ligga på trendtoppen under 2019. Tittar du på Styleby kan du se vad som visas på catwalks runt om i världen. Plaggen kommer du aldrig att hitta i butiken med de hintar om vilka stilar och färger som sätter prägel på årets mode.

Inredning

Inredning kan skifta från årstid eller årstid med vissa färger brukar hålla sig kvar hela året och det här året verkar rosa, grönt, beige och svart vara populära. Hos Lady Inspirationsblogg (färgmärket från Jotun) kan du se att tonerna återkommer i material och inredningsprylar. De naturliga material som läder och trä verkar finnas överallt och det finns ju en tydlig koppling till Ernst Kirchsteigers egen kollektion med porslin och praktiska redskap. Så det kommer nog bli ett bra år för Ernst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.