Nyårsafton

Nyårsafton spenderades hemma hos Johan & Karin. Det bjöds på bubbel, vitlöksfrästa tigerräkor (kom ej med på bild) samt en fantastiskt god oxfilé med hemslungad bearnaisesås och även hemmgjord grönpepparsås, så gott. Det är bra med en bror som jobbat som kock.

Vi vuxna hade inte lika bra ork som barnen så vi hamnade i soffan framför en riktig b-film (men som gav oss några goda skratt), barnen de höll igång hela kvällen och alla orkade med att kolla på fyrverkerierna. När vi smällt av det som min bror hade så tackade vi för oss och åkte hemåt. Var hemma strax innan kl 01 och då var det bara att få ungar i säng och se till att de somnade omgående.

Hoppas ni andra också hade en bra nyårsafton. Och återigen, ett stort tack till Johan & Karin + barn för en trevlig kväll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.